הדרגתיות בהכנסת פעוט למסגרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדרגתיות בהכנסת פעוט למסגרת
    אורית
    01/07/2010

שלום רב,

הבן שלי בן שנה וחודשיים.
    החלטתי לשוב למעגל העבודה ולהכניס אותו למסגרת. העניין הוא שכרגע אני יכולה לרשום אותו למשפחתון ליד הבית שלנו ששם כבר יש שלושה ילדים, ובספטמבר הוא ילך לגן עם עוד 25 ילדים.

האם כדאי להמתין בבית עד שילך לגן על מנת שלא לבלבל אותו עם פנים אחרות, מסגרות שונות וכו' ואז בעצם לוותר על המשפחתון? או לרשום אותו כבר עכשיו וזו בעצם תהיה הדרגתיות לקראת המסגרת הגדולה בגן? אני בעצם יכולה להקל עליו או שרק אקשה עליו עם שתי המסגרות?
    תודה מראש לתשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אורית, כאמא לאמא

שני
    01/07/2010

הרשי לי להגיד לך מניסיון שזה רק יבלבל אותו. כי עד שהוא כבר יתרגל למשפחתון תצטרכי להעביר אותו לגן (בספטמבר נכון?). אז חבל, למה לענות אותו. גם ככה ההסתגלות לעיתים קשה, הן לך כאמא והן לו.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שני על התשובה המהירה!!

אורית
    01/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדרגתיות בהכנסה למסגרת

אילנה וינר-ריבקה
    02/07/2010

כדאי להתחיל את החשיפה ההדרגתית אך במסגרת בו הוא ישאר מספטבר. אין טעם לחשוף אותו למשחפתון אם מספטמבר הוא יתחיל את ההסתגלות מחדש.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו