מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קרוב אלימילה06/07/2010
בני המתוק בן שנה ו3 חודשים, הולך מזה שלושה חודשים, תמיד עסוק בפעילות.. פותח ארונות, מטפס לכל מקום, ומסוגל גם לשבת -5 דקות ולשחק באותו המשחק בישיבה,העניין הוא, שהוא עושה זאת תמיד רק כשאני (או אבא שלו) בסביבה, ולרוב מעדיף שאהיה ממש קרובה אליו פיזית. אני יכולה להיות עסוקה במשהו אחר, אבל לידו כלומר בקשר עין ברגע שאני מתרחקת או עוברת לחדר אחר הוא מיד בא אחרי. ניסיתי לצאת לרגע ולחזור, ולהאריך בהדרגה את הזמנים שאני לא לידו. אבל זה עובד לזמנים קצרים בלבד, הוא תמיד מחפש אותי אחרי כמה דקות. אני מרגישה בעצם שהוא התרגל לנוכחות שלי ברקע, כי כשהוא מסתובב בבית אני חייבת כל הזמן להשגיח ולראות שלא מסכן את עצמו יחד עם זאת, הייתי שמחה אם היה מעסיק את עצמו ונשאר בחדר המשחקים כדי שאוכל להתפנות לדברים האחרים..
השאלה שלי היא- כמה זה שכיח בגיל הזה שהם צריכים את האם כל הזמן בסביבה? איך בכל זאת לעודד אותו לשחק לבדו בחדר המשחקים, מבלי שאני בסביבה, כדי שאוכל להתפנות גם לבית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרוב לאמא
אילנה וינר-ריבקה10/07/2010אמא יקרה שלום רב
בגיל של בנך תופעה זאת- בה הילד לא מוכן להתרחק מהוריו, במיוחד מאימו - הינה שכיחה ביותר.
לכן אין סיבה לדאגה.
על מנת לעודד עצמאות אצל בנך, כדאי לקדיש זמן ביחד במחשק משותף, על מנל ללמד אותו כיצד משחקים פועלים, מה ניתן לעשות לבד. אם אפשר ניתן להחליף את המטפלים בילד מידי פעם, שישאר אצל סבים פעם בשבוע או יהיו עם דודה ביום אחר... זאת על מנת לעזור לו להתרגל לדמויות נוספות.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקות לא רוצה לאכול את הבקבוק
מאיזה גיל רצוי לעבור למיטת ילדים נפתחת?
תלישת שערות אצל פעוטות והאם ניתן לטפל
קשיים בגן בבוקר ואובדי עצות
כללי בטיחות ילדים עבור סבא וסבתא
התינוקות מעדיפים את אבא- לא הולכים לגן
אלימות בין אחים- דרכי התמודדות אפשריות
כאבי גזים לתינוק בן חודשיים וחצי
ילד בן 6.5 עם פחדים להישאר לבד מה לעשות?
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)