שינה-בקבוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינה-בקבוק
    יולי
    17/07/2010

הילדה שלי בת שנתיים אינה מוכנה להרדם בלי בקבוק. ובמשך הלילה מתעוררת לפעמים 4-3 פעמים. ושום דבר אחר לא מרגיע אותה כאשר היא מתעררת. העם יש דרך לגמל אותה מזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינה-בקבוק

הוספת תגובה

• תוכלן לענות לי?

יולי
    19/07/2010

אני מחכה לתשובה בבקשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרגלי שינה לתינוקות

מיכל דביר קורן
    22/08/2010

שלום יולי,
    האופן בו בתך למדה להירדם באמצע הלילה מושפע מהאופן בו היא נרדמת בראשית הלילה. בתך למדה להירדם באכילה, ולכן היא זקוקה לאכילה כדי להירדם שוב, למרות שזה לא לצורך סיפוק של רעב. כלומר, אם בתך תלמד דרך חדשה להירדמות בתחילת הלילה, היא תוכל ליישם זאת גם כשהיא מתעוררת. גם מבוגרים מתעוררים באמצע הלילה, אך למדו להרדים את עצמם: ליטוף כרית, שתיה קלה, או אפילו קריאת ספר. אותם הרגלים של ההירדמות הראשונית יכולים לשרת גם באמצע הלילה.
    לפיכך, מומלץ מאוד ללמד את בתך הרגלי הירדמות אחרים, שאינם תלוים באכילה או בנוכחות שלך. זה עשוי להיות קשה ומחייב את סבלנותך, ומוטב לאפשר שינוי הדרגתי (למשל, לעבור תחילה לשתיית מים), אבל זה חשוב מאוד לעצמאותה ולשם השינה של שתיכן.
    בהצלחה,
    מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו