מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעבר דירהשירי17/07/2010
שלום אנחנו עוברים דירה עוד חודש להורים של בעלי יש לי ילדה בת שנתיים שמאוד קשורה לבית לחדר שלה כאשר מזיזים רהיט מסויים בבית היא ישר מתחילה לבכות עד שאנחנו לא מחזירים למקום הבית הוא הבטחון שלה השאלה שלי איך להכין אותה שהבית לא יהיה יותר ומה לומר ולעשות בבית של חמתי תודה רבה אני מאוד מפחדת מהמעבר הזה רק בגלל התגובה שלה אני לא שהיא תיכנס לתסביך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר דירה
מיכל דביר קורן16/08/2010שלום שירי
מעבר דירה עשוי להיות חויה מורכבת עבור פעוטות, ובייחוד כשמדובר בילדים בעלי רמת רגישות גבוהה במיוחד שנדרכים משינויים. הכנה היא מילת המפתח, ובמקרה שלכם, בגלל שהמעבר הוא למקום מוכר לה, הרי שזה עשוי להיות קל יותר. שתפו אותה באריזה ובהכנות ככול הניתן, אפשרו לה לארוז קופסא של החפצים האהובים עליה ולהכין לעצמה תיק שיהיה איתה ביום המעבר. מומלץ להכין אותה לגבי הסדרי המגורים החדשים: איפה היא תישן ואיפה אתם תישנו בבית של סבתא, איפה יהיו הרהיטים, הצעצועים והבגדים שלה ואפשרו לה להיפרד מאלו שלא עוברים איתכם. במידת האפשר תנו לה להיות נוכחת ביום המעבר, חשוב שתראה שהחפצים לא הולכים לאיבוד, מועברים על ידי משאית וכו'.
גם אם היא אינה מדברת עדיין, היא בוודאי מבינה הרבה יותר, ובעיקר יכולה להרגיש ולחוש בהתרחשויות ובמתח שאתם חווים. ככול שההכנה תהיה טובה, כך יהיה לה קל יותר. ובעיקר, הביטחן שלה אינו 'הבית', אלא אתם, ההורים שלה -ולכן אתם שתוכלו להקנות לה את אותו בטחון שוב, גם אם זה יהיה קשה יותר בהתחלה. דווקא ואולי הנוכחות של סבא וסבתא עשויה להקל: עוד מבוגרים שאוהבים אותה ויכולים לתמוך בשנוי (האם זה שנוי רצוי מבחינתכם?? ילדים רגישים נוטים לחוש בזה ולהגיב בהתאם.....)
בהצלחה,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקות לא רוצה לאכול את הבקבוק
מאיזה גיל רצוי לעבור למיטת ילדים נפתחת?
תלישת שערות אצל פעוטות והאם ניתן לטפל
קשיים בגן בבוקר ואובדי עצות
כללי בטיחות ילדים עבור סבא וסבתא
התינוקות מעדיפים את אבא- לא הולכים לגן
אלימות בין אחים- דרכי התמודדות אפשריות
כאבי גזים לתינוק בן חודשיים וחצי
ילד בן 6.5 עם פחדים להישאר לבד מה לעשות?
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)