תאומים בני 3

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאומים בני 3
    gb
    22/07/2010

שלום רב.
    אני אמא לתאומים בן ובת בני 3.
    הבן מאד קשור לאביו, מאד רכושני כלפיו, ובמידה מסויימת גם תלותי (בוכה כל פעם שהאב הולך, בוכה מאחורי הדלת כשהאב מתקלח או בשירותים וכו').
    בכל פעם שהאב מפנה יותר תשומת לב כלפי האחות התאומה (מוציא אותה מהאוטו, מהאמבטיה, מלביש אותה וכו'), הבן מאד כועס, בוכה וצורח ומפנה את כעסיו כלפי:
    הוא לא מוכן שאני אקח אותו, אלביש אותו וכו'. כמו כן הוא משתמש במשפטים כגון: אני לא אוהב אותך אמא כי את בת, אני רוצה רק את אבא.
    חשוב לציין שכשהאבא אינו נמצא, הקשר ביני לבין בני הוא מצויין.
    מה עושים?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאומים בני 3

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה

gb
    25/07/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאומים בני 3

אילנה וינר-ריבקה
    07/08/2010

בדרך כלל ההתנהגות של ילדינו לא מופיעה סטם. לרוב היא קשורה לקשרים משפחתיים מורחבים יותר. לכן, כדאי שתשימי לב לקשר הזוגי בינך לבין בעלך. כיצד הוא מגיב כאשר בנו מתנהג אליך בתוקפנות? כיצד היחסים בניכם כזוג באופן כללי?
    במידה ואין קשיים כל שהם בקשר הזוגי, כדאי לבדוק מה היו החוויות שלך כאימא לכל אחד מהתאומים במהלך החודשים הראשונים לחייהם ועד היום. מה הרגשתי כלפי כל אחד מהם? ומתי שמת לב שהבן הוא מראה את העדפה הקיצונית כלפי אביו?
    נוכל בהמשך לחשוב ביחד כיצד תוכלו לשנות את המצב, אך בעיניי כדאי קודם כל להבין למה הוא עושה את הפיצול כאשר שני ההורים נמצאים איתו.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו