שינה על הבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינה על הבטן
    לילך
    22/07/2010

שלום,
    ילדתי לפני 3 שבועות בת מתוקה.. בימים האחרונים אני שמה לב שהיא מאוד אוהבת להיות על הבטן
    היא מרימה את הראש ומסובבת אותו מצד לצד, אבל בנוסף היא פשוט נרדמת ואני מרגישה שזה ממש נעים לה הרבה יותר משינה על הגב, זה קורה רק בשעות היום, בלילה אני משכיבה אותה על הגב וכך היא הולכת לישון
    השאלה שלי אם זה בסדר לתת לה לישון במהלך היום על הבטן מאחר ואנ יודעת שההמלצה היא לישון רק על הגב בגילאים הללו
    אני מוצאת את עצמי ממש חרדה לו ובודקת כל שניה אם היא בסדר ומצד שני היא כל כך שלווה שאני ממש לא רוצה להעיר אותה

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינה על הבטן

הוספת תגובה

• שינה על הבטן

מיכל דביר קורן
    26/08/2010

שלום לילך,
    ההמלצה להשכיב תינוקות על הגב בלבד היא גורפת וחד משמעית מצד כל המומחים ומבוססת על מחקרים מהרבה מאוד מקומות בעולם. כדאי מאוד להשכיב אותה על הבטן כשהיא ערה וברגע שאת מרגישה שהיא מתעייפת, או מיד אחרי שהיא נרדמת להפוך אותה: גם היא תתעורר לרגע קל, היא תוכל לחזור לישון.
    השכיבה על הבטן מיועדת לתרגול הרמת הראש והזרועות ולשם חיזוק חגורת הכתפים ולא לזמן השינה. אם יש לך עגלת-שכיבה ('אמבטיה'), את יכולה לאפשר לה להירדם בזמן שהעגלה בנסיעה ותוך כדי תנועה, ואז כשהיא תתעורר היא תנסה להרים את הראש, אך אל תסתכני בשינה על הבטן: כשהיא תלמד להתהפך היא תמצא לה את התנוחה המועדפת ועד אז, כדאי לדבוק בהמלצות.
    בהצלחה,
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו