שינה על הידיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינה על הידיים
    ויקי
    25/07/2010

שלום,

יש לי תינוקת בת 3 חודשים ושבוע. היא מדהימה פעלתנית אבל שהיא רוצה לישון זה סרט מלחמה!

רק על הידיים!! וזה מלווה בבכי!! נורא קשהלי עם זה.

איך אני גומלת אותה מידיים וגורמת לה לישון במיטה לבד???

תודה ויקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינה על הידיים

הוספת תגובה

• מאחר ולא עונים בפורום הזה....

לילך
    25/07/2010

הי ויקי

אני אמא לשניים, ילד בן 3 ותינוקת חדשה בת חודש
    מנסיוני עם הבן היה לי אותו סיפור כמו שלך, בגיל 3-4 חודשים הוא לא היה מוכן לשכב במיטה
    אך ורק על הידיים ועוד הייתי צריכה שעה לעמוד ולנדנד אותו עד שירדם, משכיבה אותו במיטה ואחרי חצי שעה מתעורר שוב ל"קבל" ידיים, עד שבעלי ואני החלטנו לשים לזה סוף, מאחר והיינו הורים טריים התייעצנו המון עם חברים ואנשים מקצועיים והחלטנו שאי אפשר להמשיך ככה יותר ופשוט עשינו לו מן "סדרת חינוך" קטנה, היינו יוצרים בבית בערב אווירת שינה, מעמעמים את האורות, מחלישים את הטלויזיה, מחבקים אותו ולמיטה.. הוא היה בוכה או יותר נכון צורח, לילה אני ולילה בעלי הינו נגשים אליו כל כמה דקות, מלטפים אותו ואומרים לו שאנחנו כאן לידו ועכשיו לילה וצריך ללכת לישון, ברור שהוא לא הבין את המילים אבל הוא הבין את טון הדיבור שהיה אסרטיבי וברור.. אחרי כמה לילות לבנים בסוף זה הצליח והוא התחיל לישון בעצמו לילות שלמים והצליח גם להרדים את עצמו לבד
    זה לדעתי נורא חשוב, אי אפשר שהילדים ינהלו לנו את החיים, לפעמים גם אם קשה לנו חייבים לעשות את השינויים הקטנים האלה כי בסופו של דבר זה לטובתו של הילד בלבד!
    היום שיש לנו תינוקת חדשה אנחנו יותר מנוסים ולא ניתן למצבים כאלה לחזור שוב כי ראינו שזה רק השתלם לנו עם הילד הגדול
    זה קצת קשה.. וקצת קורע את הלב לשמוע את הילד שלך בוכה ואת לא מרימה ומחבקת אבל אני מבטיחה לך שזה השתלם לך בעתיד
    שיהיה המון המון בהצלחה
    לילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו