שלום לכן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לכן
    אוהב
    05/08/2010

יש לי תינוקת בת 4.5 חודשים שעד לפני שבוע הייתה ילדה נוחה,בוכה רק כשהיא רעבה או עייפה.שבוע שעבר היינו בנופש וכל היום בעלי כירכר סביבה,היא רק הייתה משמיעה ציוץ והוא היה ממהר להרים אותה ולהיות איתה עד שהייתי מסיימת את מה שעשיתי באותו רגע והיינו מתחלפים.
    עכשיו אנחנו בבית והיא בוכה כל פעם שהיא לא רואה אותנו בסביבבתה ונרגעת בשנייה שהיא קולטת אותי או את בעלי. היא מחייכת ומדברת אלינו.
    ייתכן שהיא התרגלה לידיים או למצב שמישהו יהיה סביבה נון סטופ? אם כן,מה עושים במצב הזה? אני מנסה לא להתייחס אליה כשהיא בוכה אבל 'מפחדת' שאני עושה טעות..
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לכן

הוספת תגובה

• אפשר תשובה??

אוהב
    07/08/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה שוב בתקווה שהפעם אקבל תשובה

אוהב
    08/08/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אמא להראל
    08/08/2010

אני הייתי בבית עם הילד עד גיל 10 חודשים וגם כשאני לא הייתי בסביבה לרגע הוא היה בוכה ומחפש אותי - מניסיון, תתייחסי למה שיבכה זה כנראה נותן לו ביטחון , זה עובר ככל שהם גדלים הם גם לומדים להעסיק את עצמם ולא כל היום מחפשים אותנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב

אילנה וינר-ריבקה
    16/08/2010

ניתן להיות עם הילדה בלי להרים אותה כל פעם. אם יש לילדה שיגרה, עם זמנים קבועים לאכול ולישון, אז ניתן להכניס בין מעגל שינה-אכילה, זמן משחק עם אחד ההורים, עיסוי, דגדוגים, שירים ודיבורים לילדה, לאחר מכן ניתן להכניס לשיגרה טיול קטן בהגלה או שכיבת הילדה על אוניברסיטה. ככל שהיא תהיה לבד היא מפספסת את הגירויים שאתם יכולים להעניק ובגילה בדרך כלל היא לבד כשישנה... מה לעשות, ילדים בגיל הזה מעסיקים את המבוגרים הרבה! אל תתעלמו מהבכי שלה, אבל אין טעם להרים אותה כל פעם או להאכיל אותה כדי שתרגע. תלמדו לעט לעט שגם תינוקת שלא מדברת יכולה לשחק ממש!
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו