בקשת מוצץ בגיל 4

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשת מוצץ בגיל 4
    מירב שמואלי
    08/08/2010

ביתי אגם חוגגת ביום שלישי 10.8 יום הולדת 4 והיא מבקשת מתנה ליום הולדת מוצץ. אגם גדלה עד גיל 2.5 בלי מוצץ בגיל זה מצאה מוצץ אצל סבתא שלה והיא ביקשה אותו למשחק. לי המוצץ מאוד מפריעה ומכעיס אותי לכן ביקשתי ממנה להפסיק להכניס אותו לפה ואף החלטתי לזרוק אותו בתוענה שהיא ילדה גדולה ואם היא תמצוץ מוצץ אני אחזיר את המיטה החדשה שניקנתה לה והיא תקבל לול תינוקות. המוצץ ניזרק בהסכמתה איך היא לא מפסיקה לשחק עם מוצץ צעצוע ולחפס מוצצים אצל חבריה. חשוב לי לציין שאני גננת ויש לי משפחתון בבית ואגם היא חלק מהמישפחתון. במשפחתון יש ילדים אם מוצץ אבל כולם מקבלים אותו רק לשינה
    מה לעשות האם לתת לה מוצץ ליום הולדת 4 ?
    תודה מירב שמואלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשת מוצץ בגיל 4

הוספת תגובה

• מצפה לתגובה

מירב שמואלי
    09/08/2010

אני יודעת שלא תמיד אפשר הכל מעכשיו לעכשיו אבל אני מבקשת אם משהיא יכולה לתת לי תשובה בזמן הקרוב יום הולדת של הבת שלי חל בעוד יום ואני אשמח להכוונה בענין המוצץ לפני כן האינסטינקט שלי אומר לקנות לה והרגש אומר לא כי קשה לי עם זה אז מה נכון לעשות?
    תודה מתלבטת מירב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו