גן חדש - חששות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גן חדש - חששות
    אמא להראל
    08/08/2010

הבן שלי בן 2 .בשנה וחצי האחרונים היה בגן ברשת נעמת, היו כמה דברים שמהם לא הייתי מרוצים וכן רמתן של המטפלות וגורמים נוספים של מרחק וכו'. רשמתי אותו לשנה הבאה לגן במתנ"ס בו התרשמתי ממקום יותר טוב, שיכולים לת לילד שלי קצת יותר, במקום החדש ישנה גננת ולא מטפלת וכו'.

אני חושבת שבחרתי בשבילו כדי שיהיה לו יותר טוב, אך ישנה בעיה אחת - הוא עובר לגן החדש לבד כל הילדים במעון הנוכחי ממשיכים לעוד שנה ואני קצת חוששת מהלבד, גם מטפלות חדשות וגן יחדים חדשים בגן הנוכחי היה צריך להתמודד רק ען מטפלו תחדשות.

אני קצת חוששת בימים האחרונים אשמח לתגובות.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גן חדש - חששות

הוספת תגובה

• גן חדש

אילנה וינר-ריבקה
    16/08/2010

יתכן ובנך יעבור תקופה של הסתגלות בגן החדש. אך בגילו היחסים החברתיים עדיין לא התפתחו עד כדי כך שהילד ירגיש ש"לקחו לו את חבריו". סביב גיל שלוש הקשרים החבריים מתחילים לתפוס מקום משמעותי יותר בחיי הילד.
    בימים הראשונים תשאירי אותו מעט זמן, תלווי אותו ותבדוק עם צוות הגן כיצד הם מכינים את ימי ההסתגלות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו