צעקות בגיל צעיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צעקות בגיל צעיר
    אני
    21/08/2010

שלום רב!
    בתי המקסימה בת 4 חודשים מתפתחת "לפי הספר", משקל תקין, אני משלבת לה את התזונה יחד עם הנקה.
    היא התחילה למלמל מגיל שבועיים והיא מדברת המון מאז...
    לאחרונה היא התחילה לצווח כשהיא מדברת, זה נשמע לי כמו ניסיונות עם הקול וכאילו שהיא בוחנת את היכולות שלה, שזה מאוד לגיטימי בעיניי אבל יחד עם זאת אני לא רוצה לעודד אותה לצעוק...
    כשהיא מדברת אני מקשיבה לה וכביכול גם עונה אבל כשהיא צועקת כך אני לא כלכך יודעת איך להגיב...
    האם להתייחס לכך? לעודד אותה להמשיך בכך?
    האם לומר לה שאנחנו לא צועקים?
    יש לציין שאני ואביה אנשים שקטים בד"כ ככה שהיא לא הבינה ממנו שכך יש לנהוג...
    אני יודעת שהיא עדיין קטנה מדי בשביל חינוך כזה אבל עדיין לא נראה לי הגיוני לעבור על זה לסדר היום.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צעקות בגיל צעיר

הוספת תגובה

• אפשר לקבל תשובה?

אני
    26/08/2010

למה אתן לא עונות על השאלות לפי התאריך??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר לקבל תשובה?

אני
    14/09/2010

אני מחכה כבר 3 שבועות זה לא הגיוני...
    אתן צריכות לעשות סדר בדרך בה התשובות נענות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צעקות בגיל צעיר

פנינה ליבר
    16/09/2010

בתך בת הארבעה חודשים לומדת ומתנסה. זה גיל שבו כל ארועהוא מפגש חדש. לכן כשהיא צועקת השיבי לה ברוגע, בטון נמוך ושקט. זה הגיל שהחיקוי הוא האמצעי ללמידה ופעולה. אני מציעה לא להתרגש מהצעקות שלה, ואף לנסות ולהתעלם. כשהילדה לא תקבל תגובה כלל,חיובית או שלילית, קולה התאזן בהמשך אחרי שהיא תסיים את נסיונותיה "לנגן"על מתרי הקול
    שנה טובה
    פנינה ליבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו