התנהגות שונה בנוכחות אמא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנהגות שונה בנוכחות אמא
    רחל
    28/08/2010

שלום,
    אני אם לתינוק בן שנה ולאחרונה אני מתקשה מאוד להתמודד עם התנהגותו, והמצב הולך ומחמיר.
    אני סטודנטית במערכת לימודים אינטנסיבית ולכן נאלצת פעמים רבות להשאיר את בני בהשגחת הוריי, ולכן ישנן שעות רבות , ולעיתים רחוקות אף ימים שלמים, בהם אינו רואה אותי.
    שלא בנוכחותי הוא מתנהג מצוין, ילד חכם, סבלני פעלתן וכו. אך כאשר אני נמצאת איתו, הוא פשוט הופך את עורו וזה הופך להיות בלתי אפשרי להיות איתו. הוא רק רוצה אותי, כל הזמן בוכה, לא מסכים להיות עם הוריי או אחותי, שהם אלו שבדר"כ שומרים עליו. הוא גם נותן מכות ומושך בשיער, ופשוט הופך להיות ילד מאוד קשה.
    שלא ישתמע מדבריי שהוא כמעט ולא נמצא איתי. הוא רוב הזמן איתי. אני פשוט מנסה ללמוד בחדר בשקט, בזמן שהוא עם שאר בני המשפחה וזה בלתי אפשרי.
    בני משפחתי אומרים לי שזה נובע בעיקר מהמתירנות שאני מפגינה כלפיו, והעובדה שאני מסכימה לו לעשות הכל ולעולם לא כועסת. ייתכן והם צודקים. ייתכן וזה גם נובע מהגעגוע שלו, ומרגשות האשם שלי המלוות את העניין. בכל מקרה, אני פשוט לא יכולה להמשיך כך!!
    צריכה את עצתכן בדחיפות.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התנהגות שונה בנוכחות אמא

הוספת תגובה

• אודה לכן מאוד לתשובה..

רחל
    02/09/2010

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו