מיואשת!קשיי הסתגלות בבקשה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת!קשיי הסתגלות בבקשה עזרה
    דקלה
    15/09/2010

שלום רב,

ביתי בת 2 ו 10 חודשים , נכנסה בתחילת השנה לגן עיריה ליום ארוך עד השעה 15:45.
    הקליטה נעשתה בהדרגה אך בגלל החגים מאוד קשה,כל יום מתקשרים אלי מהגן שאני אבוא לקחת אותה כי רוב היום היא בוכה ,לא אוכלת,לא משתתפת והיום פעם ראשונה שגם ברח לה פיפי.
    היום הגננת אמרה שאיך שהיא אמרה לה שאני באה לקחת אותה מוקדם פתאום נרגעה והתחילה לשחק עם הילדים.
    היא מגיל 1 ו 3 חודשים הייתה במסגרת של 14 ילדים ומאוד אהבה ללכת לשם והיא גם ישנה שם צהרים מה שאין לה בגן החדש (הם נותנים לה לישון מידי פעם) , בגן החדש יש 35 ילדים עם גננת וסייעת והיא לא הכירה אף אחד לפני, חשוב לציין שהיא הכי קטנה בגן רוב ילדים בני 3 /3.5 .
    מה לעשות?
    אשמח לעזרתם
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קשיי הסתגלות

פנינה ליבר
    16/09/2010

שלום דקלה
    החגים באמת משבשים את הרצף, ואת יכולת ההסתגלות. אך זהו המצב, יש הרבה חגים אצלנו והשנה הם גם החלו מאוד מוקדם עוד לפני שהילד יכול להתארגן ולהבין לאיזו מסגרת חדשה הוא נכנס. לכן, אני מציעה לשלב את הילדה בהדרגה. יש ילדים שזקוקים לימים נוספים כדי להסתגל לשינוי הן מבחינת הילדים והן מבחינת המטפלות. קצרי לילדה את היום ובהדרגה הוסיפי שעה ועוד שעה. עם הפרידה בבוקר הדגישי לפני הילדה מתי את או דמות אחרת מוכרת אמורים לקחת אותה. חשוב להקפיד לקחת אותה כמו שהובטח לה וזאת על מנת ליצור ביטחון בכם, ובמסגרת
    העיקר סבלנות, סבלנות ושוב סבלנות.
    חג שמח
    פנינה ליבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו