מקפיצה את ההודע ה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה את ההודע ה
    ליאת
    19/09/2010

שלום,
    בתי בת שמונה חודשים, במהלך היום כשהיא איתנו רגועה, משחקת יפה, צוחקת המון.
    אלא שלאחורנה החלו כמה תופעות חדשות -
    בשעת האוכל היא חסרת סבלנות, בעיקר כאשר אני מאכילה אותה בכפית. היא מקמצת את הידיים לאגרופים בכוח, נעה בטרמפולינה בחוסר שקט ותופסת את הכפית בפה ומסרבת להוציא. אני חושבת שחלק מזה נובע מכך שהיא משתמשת בכפית לגירוד החניכיים (שיניים לא יצאו אבל משגעות אותה). ממש קשה להאכיל אותה בשקט ואני לא מבינה למה היא עצבנית

בנוסף, המטפלת אומרת שהיא מושכת בכוח בשיער לילדים אחרים ומשליכה צעצועים בכוח. היא אכן מושכת לנו בשיער וגם "צובטת" את הפנים,צעצועים היא משליכה כאילו תוך כדי משחק. חובטת אותם ברצפה וזורקת.

במקביל, היא בחודש האחרון לא מצליחה להירדם לבד והרדמה לוקחת כארבעים דקות, לאחר שהיא נעמדת על הבירכיים במיטה ומחזיקה בדפנות ולא מוכנה להרפות. (עד אז נרדמה לבד). כשהיא נרדמת, היא ישנה עם בכי בכל פעם שהמוצץ נופל (ללא התעוררות)עד שש בבוקר בערך.

השאלה היא האם כל הכתוב נורמלי לגיל הזה, האם צריך לעשות משהו ...המטפלת אומרת שזה לא רגיל לגיל הזה לזרוק ולמשוך בשיער.
    תודה על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מקפיצה את ההודע ה

הוספת תגובה

• תופעות של תוקפנות

ליליה טאוויל טפלר
    01/10/2010

שלום ליאת
    את מתארת כאן תופעות התנהגותיות שמסמנות שאולי ביתך נמצאת בסוד של אי-שקט, בסוג של מאבק , אולי מאבק לעצמאות, לנפרדות שמעורר גם צרכי תלות גבוהים בלילה. סביב האוכל האם ניתן לתת לה מידה של עצמאות? האם גם אצל המטפלת אוכלת כך?
    יש גם תופעות של תוקפנות עקב האי-שקט, כל אלו הם תופעות התפתחותיות אך במידה והתדירות והעוצמה גבוהים והצבת גבולות לא עוזרת, אולי היא מנסה לבטא משהו, וכדאי לפנות לאיש מקצוע שיעזור לכם להבין יותר מה קורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו