חרדת נטישה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדת נטישה?
    עדי
    21/09/2010

יש לי תינוקת בת 4.5 חודשים ואני איתה בבית מאז הלידה. לאחרונה היא אינה יכולה להישאר לשחק על המזרן כשאני לא בחדר ומתחילה לבכות אחרי פחות מדקה מלכתי.
    עד היום היא די הייתה לידי (על הטרמפולינה לידי כשאני מבשלת, אנחנו מקפלות כביסה ביחד על המיטה.. אני מאד נהנית מכך וחשבתי שזה מועיל לה כייון שאני מדברת אליה תוך כדי ושרה). כשאני איתה היא מרבה להסתכל עלי ולחייך כמובן ולבחון כל צעד שלי (הולכת, מתלבשת..) ופחות להתעסק עם הצעצוע, לפי דעתי יותר מתינוקות אחרים בני גילה (תינוקות של חברות).

מה לעשות? האם עשיתי משהו לא טוב עד כה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדת נטישה?

הוספת תגובה

• תינוקת צעירה

ליליה טאוויל טפלר
    27/09/2010

לפי התיאור שלך מה שעשית עד עכשיו מותאם, ואולי עדיף על פני מצב שהיית עוזבת אותה לגמרי לבד. חשוב למצוא את שביל הזהב, ובכל אופן מבחינה התפתחותית בשלב זה היא מתחילה לבנות את האמון שלה באחר, טיפין טיפין, היא תפנים שאת ממשיכה להתקיים גם כשאת נעלמת לה מטווח הראייה. תנסי לשוחח איתה מהחדר השני, תשתמשי במילים פשוטות לומר לה שאת הולכת ותכף חוזרת, היא תבין מטון הדיבור הרגוע שלך שהכל בסדר ותוכל הלכיל את המרחק לזמן קצר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך על התגובה :)

עדי
    27/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו