האם בגד חורפי מפחית במשקל בשינה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם בגד חורפי מפחית במשקל בשינה?
    רונית אשטמקר
    22/09/2010

ביתי בת ה 16 חודשיים שוקלת 10.5 קילו. וישנה איתנו באותו חדר.תמיד היא הייתה תינוקת קטנה ורזה השאלה שלי האם יכול להיות שזה קשור לבגדים שאני מלבישה אותה לפני השינה?אני מלבישה לה בגד רגיל ומוסיפה בגד ארוך ומחמם.אנחנו ישנים עם מזגן כי חם מאוד לבעלי עם טמפרטורה נורמלית בחדר .בכל אופן גם בצהריים היא לובשת את הבד כדי שיחמם אותה
    בעלי חושב שהיא מעבדת המון מהמשקל שהיא ישנה כי היא לובשת בגדים מחמים.כי היא מזיעה לפעמים .השאלה שלי האם זה קשור?אני מלבישה אותה באותה צורה מהרגע שהיא הגיעה לבית
    אני חושבת שאם אנחנו מתחסים בשמיכה גם היא צריכה רק שלה אנחנו לא יכולים אז אני מלבישה אותה בבגד חורפי שיחמם אותה
    האם אני מגזימה?והאם זה קשור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה דילגו עלי?

רונית אשטמקר
    27/09/2010

בבקשה תענו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגד חורפי בקיץ

פנינה ליבר
    28/09/2010

קשה לי להתייחס האם משקל הגוף יורד במהלך שינה בגלל זיעה. נראה לי יותר נכון לשאול אותך ממה את כל כך חוששת? ילד בגילה של בתך, אם הכל תקין, בדרך כלל יודע לווסת את חום גופו וכמו שלנו חם גם לילדים חם ,במיוחד בימים טרופים אלה. לכן, אני מציאה לך להלביש את בתך כמו שאת מתלבשת, וכשחם לך תניחי שגם לה חם, אלא אם יש בעיה בריאותית שמצריכה לשמור באופן אקטיבי יותר על חום גופה.כל זה עוד יותר נכון כשמדובר במהלך היום ובצהריים. לגבי הלילה, אם אתם מתכסים בשמיכה עבה בגלל השימוש במזגן, ואת חושש שבתך, מאיזו סיבה, לא שומרת על כיסוי זה, אז אולי נכון לכסותה או להלביש בבגד חם יותר, אך גם אז שימרי על פרופורציות. כשחם לבעלך, חם גם לה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו