שאלה מה-16.9 ודילגו עליי, בבקשה ענו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה מה-16.9 ודילגו עליי, בבקשה ענו
    אורית
    26/09/2010

שלום רב,

יש לי שני ילדים בני ארבע ושנה וחצי. לאחרונה החלטתי לחזור למעגל העבודה ואני מאוד מתלבטת להיענות למישרות בהן הילדים צריכים לשהות עד שעה חמש בגן.

עשיתי הפסקה ארוכה בה לא עבדתי לטובת הילדים, וכיום אני כבר לא יכולה להישאר בבית. אני מנסה להבין אם יכול להשפיע לרעה השהות הארוכה בגן בה גם לא רואים את אמא, או להתפשר ולחפש משרות פחות טובות במשרה חלקית. אני כרגע מנסה לראות את טובת הילדים בלבד, מה גם שההסתגלות לגן אצל בני הקטן עוד לא התייצבה.

מצד שני, אני כל הזמן שומעת מסביבי: "מה עושות כל האימהות??הילדים מתרגלים"

האם זה אכן כך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חזרה לקריירה

ליליה טאוויל טפלר
    27/09/2010

לאורית שלום
    אני חושבת שבמידה ומצאת מסגרות חינוכיות טובות לילדייך, את יכולה להרשות לעצמך להתפנות גם לחזרה לעבודה שתהייה עבורך מעניינת ומאתגרת, מקום בו תחדשי את עצמך ותביאי לידי ביטוי כישורים נוספים שלך. הייתי ממליצה על איסוף הילדים בארבע, ואז נשאר די זמן לשהות משותפת, חברים וכו'. לגבי הבן הקטן, בשעה שיסתגל למסגרת, הוא יספיק לישון שם את שנת הצהריים, לקום מהשינה, ואז תגיע השעה שתאספי אותו. במידה ורוב ילדי הגן יוצאים בארבע, ההמתנה לך בחמש עשויה להקשות עליו, אלא אם יהנה מתשומת לב חמה ואינטימית מאחת המטפלות. בהצלחה, ליליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו