הרגלי שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגלי שינה
    לילך
    26/09/2010

שלום,
    אני אמא לילדה בת שנתיים ושמונה חודשים, מאז שנולדה לא היו לנו הרגלי שינה בכלל, עכשיו כשזה נהיה ממש קשה ובלתי נסבל אני מבקשת עזרה והדרכה כיצד להקנות לילדה הרגלי שינה נכונים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגלי שינה

הוספת תגובה

• הרגלי שינה

ליליה טאוויל טפלר
    27/09/2010

לילך שלום
    הרגלי שינה חשובים על מנת שביתך תדע מה מצפה לה ומה מצופה מנה ובתוך מסגרת זו לקת אחריות ועצמאות בהתנהלותה.
    מכיוון שאין לי פרטים לגבי הדרך בה ביתך הולכת לישון, אתייחס באופן כללי. השאיפה היא להגיע למצב שביתך תרדם באופן עצמאי. לשם כך כדאי לשמור על סדר יום קבוע לקראת השינה, בשעה פחות או יותר קבועה, החל מארוחת ערב, מקלחת, סיפור במיטה וכיבוי אורות. ספרי לביתך לקראת ערב שזה רצף הפעולות שאתם הולכים לעשות, תקפידי להשכיב אותה במיטה שלה, ליצור אווירה שקטה של הפחתת גירויים, ואם היא זקוקה לנוכחות הורה אז תנסי כמה שפחות לגעת ולדבר, לשבת לידה בכיסא נפרד אותו תרחיקי מידי לילה יותר. בהצלחה ולילה טוב. ליליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרגלי שינה

לילך
    27/09/2010

תודה רבה על ההדרכה.
    האם תוכלי לומר לי בבקשה נאיזה שעה להתחיל את כל "הטקס", הילדה חוזרת מהמעון בארבע ומפה הדברים קצת מתבלגנים אני מנסה ליצור איזו שהיא מסגרת של שעה של משחק אח"כ קצת טלויזיה אבל משהו בדרך מתפקשש.. אני לא מצליחה לארגן את היום מאז שהיא מגיעה הבייתה.
    לגבי הדרך שבה הילדה נרדמת היום זה פשוט מול הטלויזיה כשאנחנו עושים לה "נעים" בגוף (מעבירים את האצבעות שלנו על הרגל או היד, לפי מה שהילדה מבקשת).
    אודה לך אם תוכלי לעזור לי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינוי בהרגלים

ליליה טאוויל טפלר
    27/09/2010

כדאי להתחיל להתארגן כשעה וחצי לפני שעת השינה - אולי שש וחצי או שבע בערב מתאים לכם. בנוסף ממליצה לגמול מצפיה בטלויזיה ומהמגע- אולי להגביל בזמן לכמה דקות ואח"כ רק לשבת לידה בלי מגע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו