מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרגלי שינהלילך26/09/2010
שלום,
אני אמא לילדה בת שנתיים ושמונה חודשים, מאז שנולדה לא היו לנו הרגלי שינה בכלל, עכשיו כשזה נהיה ממש קשה ובלתי נסבל אני מבקשת עזרה והדרכה כיצד להקנות לילדה הרגלי שינה נכונים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרגלי שינה
ליליה טאוויל טפלר27/09/2010לילך שלום
הרגלי שינה חשובים על מנת שביתך תדע מה מצפה לה ומה מצופה מנה ובתוך מסגרת זו לקת אחריות ועצמאות בהתנהלותה.
מכיוון שאין לי פרטים לגבי הדרך בה ביתך הולכת לישון, אתייחס באופן כללי. השאיפה היא להגיע למצב שביתך תרדם באופן עצמאי. לשם כך כדאי לשמור על סדר יום קבוע לקראת השינה, בשעה פחות או יותר קבועה, החל מארוחת ערב, מקלחת, סיפור במיטה וכיבוי אורות. ספרי לביתך לקראת ערב שזה רצף הפעולות שאתם הולכים לעשות, תקפידי להשכיב אותה במיטה שלה, ליצור אווירה שקטה של הפחתת גירויים, ואם היא זקוקה לנוכחות הורה אז תנסי כמה שפחות לגעת ולדבר, לשבת לידה בכיסא נפרד אותו תרחיקי מידי לילה יותר. בהצלחה ולילה טוב. ליליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגלי שינה
לילך27/09/2010תודה רבה על ההדרכה.
האם תוכלי לומר לי בבקשה נאיזה שעה להתחיל את כל "הטקס", הילדה חוזרת מהמעון בארבע ומפה הדברים קצת מתבלגנים אני מנסה ליצור איזו שהיא מסגרת של שעה של משחק אח"כ קצת טלויזיה אבל משהו בדרך מתפקשש.. אני לא מצליחה לארגן את היום מאז שהיא מגיעה הבייתה.
לגבי הדרך שבה הילדה נרדמת היום זה פשוט מול הטלויזיה כשאנחנו עושים לה "נעים" בגוף (מעבירים את האצבעות שלנו על הרגל או היד, לפי מה שהילדה מבקשת).
אודה לך אם תוכלי לעזור לי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינוי בהרגלים
ליליה טאוויל טפלר27/09/2010כדאי להתחיל להתארגן כשעה וחצי לפני שעת השינה - אולי שש וחצי או שבע בערב מתאים לכם. בנוסף ממליצה לגמול מצפיה בטלויזיה ומהמגע- אולי להגביל בזמן לכמה דקות ואח"כ רק לשבת לידה בלי מגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקות לא רוצה לאכול את הבקבוק
מאיזה גיל רצוי לעבור למיטת ילדים נפתחת?
תלישת שערות אצל פעוטות והאם ניתן לטפל
קשיים בגן בבוקר ואובדי עצות
כללי בטיחות ילדים עבור סבא וסבתא
התינוקות מעדיפים את אבא- לא הולכים לגן
אלימות בין אחים- דרכי התמודדות אפשריות
כאבי גזים לתינוק בן חודשיים וחצי
ילד בן 6.5 עם פחדים להישאר לבד מה לעשות?
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)