ילד בן שלוש גמול כבר כמעט שנה משתין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן שלוש גמול כבר כמעט שנה משתין
    אורלי
    28/09/2010

בני בן השלוש נגמל מחיתולים לגמרי כבר לפני כמעט שנה, בשבוע האחרון הילד פתאום נעמד בכל מיני מקומות גם אם השירותים נמצאים ממש לידו ומשתין וזה ברור שזה בכוונה.
    הוא נעמד ואז הוא אומר: " אמא עשיתי פיפי בתחתונים". אין לי מושג מדוע זה קרה ואיך אני אמורה להגיב לדבר הזה. ניסיתי להבין מה עובר עליו ולמה? ניסיתי להראות לו שאני כועסת ולא עושים דברים כאלה יותר, באתי בגישה החיובית שהוא כבר גדול... ניסתי את את הגישה החברתית שכולם יסתכלו ויצחקו ובסופו של דבר הסברתי לו שאני לא מנקה והוא ישאר עם פיפי וזה לא יהיה לו נעים ואז הוא התחיל לבכות שהוא לא רוצה וניקיתי אותו כמובן אם הסבר נוסף.
    מה הגישה שאני צריכה לנקוט בה מולו? ולמה זה קורה לו פתאום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ילד בן שלוש גמול כבר כמעט שנה משתין

פנינה ליבר
    29/09/2010

מהתאור שלך לא ברור אם קרה משהו בתקופה האחרונה שילדך אולי מגיב לשינוי שחל. אם את לא מצליחה לחשוב על שינוי כלשהו שבנך מגיב אליו, ואת חושבת שהוא עושה זאת בכוונה, גם אז נשאלת השאלה למה? ולמה עכשיו? אם אין לך תשובה , נסי להתעלם ותהיי עניינית בתגובתך ובודאי עיקבית. באופן זה תעקרי מתוכן את עניין ה"דוקא", משום שבהתעלמות המסר שאת מעבירה הוא: זה לא כל כך איכפת לי ואז לא שווה לעשות לך "דוקא"
    אם התופעה נמשכת פני שוב וננסה לעזור לך.
    פנינה ליבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו