ילדה בת שנה ו 8 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת שנה ו 8 חודשים
    אביב
    01/10/2010

היי שמי אביב יש לי ילדה בת שנה ו 8 חודשים ויש לי 2 נושאים שהייתי מעוניינת לדון בהם
    1. הסתגלות לגן - היא נכנסה לגן לאחר שהייתה מגיל 3 חודשים בטיפול בייתי עם סבתא שלה האוהבת והמחבקת בסוף שנה שעברה היא נכנסה לגן והייתה שם למשך 3 חודשים ואז הגיע החופש הגדול היא נכנסה בספטמבר לגן חדש בשבועיים הראשונים היאנפרדה ממני ללא בכי ואהבה להיות בגן לאחר חופשת החג הראשונה של סוכות היא לא מפסיקה לבכות היום היא לא רצתה להישאר בגן, נפרדתי ממנה והסברתי לה שאני אחזור לקחת אותה בקרוב- איך עליי לפעול
    2. היא ילדה שמים היו אהבתה הגדולה מגיל ממש קטן היא בבריכ/ ים כמעט בכל יימות הקיץ בימים האחרונים היא מסרבת להתקלח דבר שתמיד אהבה למרות שאני שמה לה משחקים היא מסרבת

תודם על תשובתכם
    אביב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת שנה ו 8 חודשים

הוספת תגובה

• יש

אביב
    02/10/2010

יש סיכוי שאקבל מכן תשובה? או שאתן עונות רק על חלק מהשאלות??
    אני מוכנה גם לקבל תשובות מגולשי הפורום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדה בת שנה ו 8 חודשים

פנינה ליבר
    03/10/2010

אביב שלום
    הסתגלות למסגרת חדשה אינה פשוטה למבוגר ועל אחת כמה וכמה לילד. הבת שלך הלכה לגן לפני החופש הגדול, למשך שבועיים ואחר כך הייתה בחופשה. כך שמבחינתה היא עדיין לא הבינה את המשמעות של מסגרת חינוכית שפרושה יום יום פרידה ואמא, אבא, סבתא מחבקת. בתחילת השנה היא הלכה לגן החדש, אך הפעם כששוב הגיע החופש ואחריו המסגרת, היא כבר מבינה שהמשמעות של "המקום הזה" הוא פרידה והפעם יום רודף יום ושוב נפרדים ושוב חוזרים לגן. ולכן ל"סידור" זה היא כבר לא מסכימה והיא מביעה את מחאתה בסרוב ללכת לגן ובקושי בפרידה. אני מציעה שתמשיכי כל יום להביא אותה לגן ולציין שאת נפרדת ממנה אבל תבואי לקחת אותה אחרי ארוחה, או שינה לפי התוכנית בגן. ומה שאת מבטיחה עליך לקיים וזה כדי ליצור קביעות המאפשרת לילדתך שליטה. שלטיה מפחיתה חרדה ובעקבות כך היא תסתגל ותלמד להנות מהגן ויתרונותיו.
    פנינה ליבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו