בן שנה וחודשיים - לא מוכן לאכול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שנה וחודשיים - לא מוכן לאכול
    שלי
    18/10/2010

שלום,
    יש לנו ילד בן שנה וחודשיים. כבר כמה חודשים יש לנו בעיות איתו באוכל. לא משנה מה אנחנו נותנים לו לאכול - דייסה, פירות, ירקות, הוא לא מוכן בשום אופן לאכול ובוכה ועושה בעיות. עד עכשיו הסתדרנו ע"י כך שבזמן האוכל קראנו לו סיפור, הדלקנו לו טלוויזיה, אפילו שרנו לו שירים ורקדנו (עד כדי כך...).בזמן האחרון אפילו זה לא עוזר!!!הוא רק רואה אותי מתקרבת עם הסינר הוא מתחיל לבכות ולצרוח.אני לא יכולה להגיד לו שאם הוא לא רוצה לא צריך מכיוון שאם הוא רעב הוא מבקש לינוק ואז הוא נצמד אלי כל היום לציצי.מבחינת משקל עד כה הוא התפתח יפה. אנחנו ממש מיואשים ולא יודעים מה לעשות. אגב, בגן מספרים לי שהוא ממש אוכל יפה את כל האוכל!!! (בדקתי שהם לא התבלבלו עם ילד אחר...). מה אפשר לעשות כדי לגרום לו לאהוב לאכול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אפשר תגובה בבקשה?

שלי
    21/10/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן שנה וחודשיים - לא מוכן לאכול - תגובה

ליליה טאוויל טפלר
    24/10/2010

שגית שלום,
    אני לא בטוחה שייעוץ באינטרנט יספק, ויתכן שתצטרכו לפנות להתייעצות פנים אל פנים. בכל אופן חשוב ביותר לא להפוך את שולחן האוכל ל "בימת בידור" (בהגזמה), תתני לילד כמה שיותר עצמאות, תושיבו אותו ליד שולחן האוכל כשאתם אוכלים, שימו מזון אצבעות ותעסקו בארוחה שלכם, חשיפה מתמדת והפסקת הלחץ עשויים לעזור. בהנחה שהוא אוכל היטב בגן ויונק, אולי הוא לא כל כך רעב, ואת יכולה להיות רגועה שגם אם רק נישנש הוא ישלים את התזונה שלו, בהנקה ובגן. תעקבו מידי פעם אחר טבלאות הגדילה על מנת לשמור על רוגע, גם כשאינו אוכל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו