שנה ו 5 מצב מביך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שנה ו 5 מצב מביך
    גלי
    19/10/2010

בתי בת שנה ו 5 חודשים , לא בגן ונמצאת בגדול רק איתי בבית , היא מאוד קשורה אלי , ולא מתקרבת לכל אחד ,
    יש לי שכנה בת 12 , שבתי מאוד מאוד אוהבת אותה, יצא לי לקחת לפני חודש את שניהם לגן שעשועים ונתקלתי במצב מאוד מביך, איך שאנחנו יוצאות מהבית בתי לא מוכנה שאני אסחב את העגלה היא רוצה שרק השכנה ובנוסף מתחילה לבכות , אח"כ היא רוצה יד אבל רק איתה וכשאני מבקשת גם היא מתעלמת ממני, בגן השעשועים היא רוצה רק שהיא תשחק איתה ,וכל הזמן היא מתעלמת ממני , כשאני רוצה להרים אותה היא בועטת וצועקת, ממש נעלבתי , וההיתי גם בהלם מהקיצוניות , השבוע שוב לקחתי את שניהם ושוב זה קרה , אני חייבת לדעת למה היא מתנהגת ככה ! זה קרה גם עם הסבתא פעם אחת , הסבתא היתה פה יום שלם וכל היום הם טיילו ונהנו ובתי ממש התעלמה ממני כל היום .
    אשמח לתשובה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שנה ו 5 מצב מביך

הוספת תגובה

• למה לוקח זמן עד שעונים פה?

גלי
    21/10/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שנה ו 5 מצב מביך - תגובה

ליליה טאוויל טפלר
    24/10/2010

גלי שלום
    נתת מעט פרטים על היחסים בינכן אך ציינת כי ביתך מאד קשורה אלייך ומבלה בעיקר איתך, יתכן כי היא מאד נהנית כשיש לה אפשרויות לגיוון, להיות באיטראקציה עם מבוגרים נוספים, והיא מספיק בטוחה ביחסים איתך, כדי לדעת שגם אם תלך עם מבוגר אהוב אחר, את תהיי שם בשבילה אחר כך,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו