בן שנה ו-10 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שנה ו-10 חודשים
    שירה
    24/10/2010

בני בן שנה ו10 חודשים.
    אני מגדלת אותו לבד בהיותי חד הורית ויש עוד מתבגר בבית בן 12 שהקטן מאוד אוהב אותו והם מסתדרים.
    בשבוע האחרון אני רואה התנהגות מוזרה, הקטן צובט אותנו עד כאב ממש עד שאנו צועקים.
    כמו כן בכי שלו יכול להימשך שעה שלמה ברציפות תוך שהוא כבר מקיא מרוב בכי ומאמץ ואחרי שעתיים נרדם גמור שהוא נאנח באפיסת כוחות.
    אין משהו חדש שקרה בבית. הוא איתי כל היום הוא ללא מסגרת, וחצי מהזמן על הידיים, הוא לא אוהב זרים, ובמיוחד מגלה פחדים מהמין הזכרי, הגרוש שבא לבקר את הגדול וקולו מאוד עמוק ומחוספס, מאוד מרתיע את הילד אני לא נותנת לו כמעט לגעת בו.
    באופן כללי הקטן חי באוירה טובה של שמחה צחוק מוסיקה ומשפחה של הוריי שקרובים אלינו ומתראים. אינני מבינה מה פשר ההתנהגות, הוא תולש לי את השיער עד שאני צועקת מכאב, או ששורט את פניי בתנועות של גירוד ציפורניו על פניי. האם זו תחילתו של גיל שנתיים הנורא? מה הוא רוצה לומר בזה? נסיון של שליטה אולי?
    ממש נואשת, אין לי אפשרות לממן לו פסיכולוג, אשמח להדרכתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן שנה ו-10 חודשים

הוספת תגובה

• בן שנה ו-10 חודשים - תגובה

ליליה טאוויל טפלר
    24/10/2010

מרים, נראה לי כי התנהגויות אלו מגלות לנו את התלות שיש לבנך בך מצד אחד, שכן חושש מזרים, ןמבלה זמן ממושך על ידייך- שלא בהתאם לגילו, ומאידך יש לו צורך לגדול מהתלות הזו ולפתח נפרדות, ולכן התגובות האגרסיביות כלפייך. כל אלו השערות, ויתכן ותוכלי למצוא ייעוץ במחיר מסובסד במרפאות לגיל הרך - כיתבי לי היכן אתם גרים ואראה אם אוכל לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליליה- בהמשך...

שירה
    25/10/2010

לתשובתך, שאני מודה לך מאוד עליה, אני גרה בעפולה, צפונה ולא ממש שמעתי על עזרה כאן במחיר מסובסד, אבל תמיד אפשר לקוות...
    תודה לך, אם את מכירה אשמח לשמוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליליה- בהמשך... - תגובה

ליליה טאוויל טפלר
    25/10/2010

אני לא מכירה, אך אנסה לברר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו