היכן לקנות חבילה לתינוק- לקח שנלמד!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היכן לקנות חבילה לתינוק- לקח שנלמד!
    אסף
    25/10/2010

אני ואישתי הגענו לחנות בפתח תקווה, קיבלו את פנינו לפחות 4 מוכרים כאשר אחד מהם שלבסוף הוא זה שעשה איתנו את העיסקה קוראים דקל שבמקרה הוא גם בעל החנות "תינוקות זה אנחנו".
    סידר לנו חבילה מרשימה בעלות של 10000 ש"ח , החבילה כללה עגלה, בעלות של 4500 ש"ח, ושאר הדברים הוא בחבילת הפרימיום שעלותה 4500 ש"ח, בחבילה אפשר היה למצוא את כל הדברים הקטנים שתינוק צריך שבדיעבד העלות של כל הדברים הללו לא מגיע ליותר מ- 1300 ש"ח כולל המיזרון הכי יקר!!!! ועלות השידה והמיטה עולים רק 2300 ש"ח, רק לציין שאת המיטה והשידה הזמנו מרהיטי טל שלפי דקל מנהל החנות זו הרשת הטובה ביותר והם היחידים שיש להם תו תקן וכו'..

לאחר כ- חודש וחצי בשעה טובה נולד לנו ילדינו הבכור! כמו כל אבא נירגש נסעתי מיד ביום הלידה אל החנות "תינוקות זה אנחנו" לאסוף את הדברים שהזמנו, הגעתי לחנות ואז נודע לי שהכל נמצא בחנות מלבד המיטה והשידה שעדיין לא הגיעו. עיכוב של חמישה ימים... אבל חודש וחצי!!!!!?

לא נורא אמרתי לעצמי גם ככה אני לא צריך את המיטה עכשיו וניסתדר כמה ימים בלי שידת ההחתלה... בנוסף הבטיח דקל וחבריו לחנות שידאגו שנקבל את זה מיד ביום ראשון!!!!
    כאשר הגעתי לבית החולים להוציא את הילד גיליתי שהסל קל שקיבלתי אינו תואם את מה שהזמנתי ויותר מזה הוא לא מתאים לעגלה...
    מיד הקפצתי את הורי ושלחתי אותם לחנות בכדי להחליף את הסל קל שקיבלתי, חזרנו הביתה, מאושרים ועייפים, יום למחרת החלטנו לרחוץ את הרך שנולד התחתי במלאכת ההרכבת האמבטיה, (חשוב לציין שאני נמנה בין האנשים שיש להם ידים טובות ויודעים להרכיב ולבנות דברים, אפילו כאלו מאיקיאה J.... ) למרבה הפלא הברזלים של האמבטיה היו מכופפים ולא היה ניתן להרכיב את האמבטיה, מיד נסעתי לחנות "תינוקות זה אנחנו" בכדי להחליף את המוצר הפגום, לאחר דין ודברים כאשר אחד מהעובדים התווכח איתי שכך זה צריך להיות ועד שלא ניסה בעצמו וגילה שלמרבה הפלא זה באמת לא תקין הסכים לתת לי מעמד חדש,כמובן שזו רק ההתחלה, לאחר כ- 10 ימים מיום הלידה הגיע השידה והמיטה עם מרכיב שהחנות שלחה לנו, כמובן ששילמנו על התענוג עוד 250 ש"ח, הוא מרכיב את השידה ואת המיטה והשידה אינה עומדת היא עקומה לגמרי... כן כן "רהיטי טל" בעלי תו התקן, פשוט לחתל את התינוק באלכסון... תשובת המרכיב הייתה פשוט תצמידו את זה לקיר ככה זה אמור להיות!! בנוסף הזמנתי ידיות מקריסטל לשידת ההחתלה, משום מה הידיות הגיעו ללא ברגים וללא מסמרים, התקשרתי במהרה לדקל הבעלים של "תינוקות זה אנחנו" והתשובה הייתה כזו: לגבי השידה זה לא באחריותי אני אפתח לך קריאת שירות ברהיטי טל ותוך 14 יום יגיע מישהו לבדוק... לגבי הידיות פשוט תקפוץ לטמבור או הום סנטר ותרכוש ברגים! מדוע אני צריך ללכת להום סנטר ומדוע אני זה שצריך לחכות עוד 14 יום למוצר שלא קיבלתי תקין? מילא אם השידה הייתה מתקלקלת או משהו כזה אבל מלכתחילה היא פגומה אז עוד 14 יום?????!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טוב לדעת - אנחנו בטוח לא נקנה שם!!!

שלי
    25/10/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רשת ידועה ברשלנותה. היזהרו...

אמאל'ה
    26/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו