ביתי מכניסה כל דבר לאוזנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביתי מכניסה כל דבר לאוזנים
    רונית אשטמקר
    27/10/2010

ביתי בת ההשנה ושלושה חודשיים ראתה את בעלי מנקה את האוזניים.ומאז היא מנסה גם.זה מאוד מלחיץ אותי שהיא תפגע בעצמה אני משגיחה עליה אבל אני מאוד חוששת שהיא תפגע בעצמה .ניסיתי לדבר איתה ולפעמים לכעוס.היא רק בוכה ושוב מנסה בכל הזדמנות היא מכניסה שוב
    מה אפשר לעשות?ואיך אפשר להסביר לה שזה מסוכן?האם יש דבר החלטי שאפשר לעשות?
    אני מבינה שאני צריכה להיות עקבית איך אני מאוד מפחדת
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ביתי מכניסה כל דבר לאוזנים - תגובה

פנינה ליבר
    27/10/2010

ילדים אכן נוטים לחקות את המבוגרים. במקרה זה חשוב למנוע ממנה את הכנסת החפצים לאוזניים. הרחיקי ממנה כל חפץ שהוא מסוכן, כמו שעושים בדרך כלל כשיש ילדים בני שנה פלוס שמתחילים להסתובב בבית. במקביל חשוב שהילדה לא תקלוט דוקא את הרגישות שלך לחפץ שמכניסים לאוזן כי אז זה יכול להוות מוקד למניפולציה עליך ועל רגישותך. שמרי על הסביבה הבטוחה, וכמו כל דבר מסוכן הרחיקי אותו מהילדה.
    פנינה ליבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה תודה תודה על התשובה המהירה!!

רונית אשטמקר
    27/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו