מחסום הקקי.....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחסום הקקי.....
    מאיה
    05/11/2010

ביתי בת 3 שנים ו9 חודשים אחת מתאומים נולדו בשבוע 32 להריון....... הגמילה התחלילה ביוזמת הילדה שביקשה לעשות פיפי בשרותים. את תהליך הגמילה התחלנו רישמית בחג סוכות האחרון מאז הילדה במהלך היום רק עם תחתונים ובלילה עם חיתול. את נושא הפיפי היא קלטה דיי מהר ויודעת לשלוט ללא ספק, נושא הקקי מאוד בעייתי ואף התחיל להפריע בגן (פנו אליי בבקשה שאפסיק לה את הגמילה - דבר שלא הסכמתי כי הילדה לדעתי גמולה ב90%), בגן היא עושה קקי אך ורק בתחתונים למרות כל ההסברים שלי ותשובתיה החיוביות שהיא מבינה מה אני אומרת אך לא מייסמת זאת.
    מה דעתכם המקצועית בעניין? אני ממש לא רוצה להפסיק לה את הגמילה כי לדעתי היא גמולה מלבד מחסום הקקי.... (אציין שהתאום שלה לא מתקרב לגמילה כרגע)I

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחסום הקקי.....

הוספת תגובה

• מחסום הקקי..... - תגובה

ליליה טאוויל טפלר
    11/11/2010

האם בבית היא מוכנה לשבת באסלה?
    אם כן הושיבי אותה פעמיים ביום בוקר לפני הגן באופן רוטיני, וכשחוזרת מהגן בשעה רוטינית שנראה לך הגיוני שתהייה יציאה.
    אם זה הולך טוב- תבקשי גם מהגננת שבאופן שיגרתי תושיב אותה בשעה מסויימת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו