קשר עם אמא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשר עם אמא
    ליזי
    08/11/2010

יש לי שאלה בקשר ליחסים שלי ושל הבן שלי. הבן שלי בגן מגיל חצי שנה אבל אנחנו גרים בחו"ל אז חוץ מהזמן שהוא בגן הוא תמיד נמצא איתי או עם בעלי אך בעיקר איתי. הוא ילד שמח ופעיל מאוד, סקרן וחברותי.
    בבקרים אבא שלו לוקח אותו לגן ואני מחזירה אותו אחה"צ בסביבות השעה ארבע ונמצאת איתו עד השינה. לאחרונה קרו כמה מקרים בהם הייתי צריכה לעזוב את הבית לחצי שעה -שעה אחה"צ ונראה שבני כעס על כך. בעלי סיפר שהוא חיפש אותי בבית וכשלא מצא אותי הוא בכה וכשניכנסתי הביתה בני לא ניגש אלי רק דרש שאכין לו אוכל ואף "נאם" נאום שלא הבנתי את התוכן אבל נראה שהוא מתלונן על איפה הייתי.... בערב היה לי קשה להרדימו, הוא רצה על הידיים רק שלי וכאילו התקשה להיפרד ממני כדי ללכת לישון.

ממה זה נובע? האם זה אומר שיש בעיה בהתקשרות שלו אלי? אולי הוא מפחד שאני אעזוב אותו? האם תקין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשר עם אמא

הוספת תגובה

• קשר עם אמא - תגובה

ליליה טאוויל טפלר
    14/11/2010

יעל שלום, לא מצאתי במכתב שלך את הגיל של ילדך, אם כי אני מבינה שעדיין אינו מדבר. הגיל הוא קריטי מבחינת חשיבה על בעיה בהתקשרות, בדרך כלל נדבר על כך אחרי גיל שנה. כיום עליו ללמוד שאת הולכת ושאת חוזרת, המצב היה חדש לו וכדאי להכין אותו לפרידה- ולא להעלם, להפרד, לומר אמא עכשיו הולכת אתה תשחק עם אבא ואחזור להכין לך ארוחת ערב. לא להבהל, תני לו לכעוס אם זה מה שהוא מרגיש כשאת חוזרת, אחרי הכל הוא חווה כעת חוסר שליטה שהיתה לו קודם, בנוגע לקרבתו אלייך בבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו