גמילה מבקבוק בלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מבקבוק בלילה
    קרן
    19/11/2010

הילדה שלי בת שנתיים, מתעוררת כל לילה ומבקשת בקבוק פעם אחת בסביבות השעה 1:00 ופעם שניה בסביבות 4:00 -5:00, היא שותה כמעט תמיד את כל הבקבוק (ml240). ניסיתי לתת מים אך היא בשום פנים ואופן לא מסכימה, ניסיתי גם להתעלם מתוך מחשבה שהיא תתייאש ותרדם אך גם זה לא עזר . חשוב לי לציין שהיא לא ילדה אכלנית, היא אוכלת כמויות מאד קטנות, גם במעון כל הזמן טורחים מספרים לי שהיא אוכלת רק כמה כפיות בכל ארוחה. אני מקפידה כל ערב שהיא תוכל ארוחת ערב, אך לא תמיד היא מסכימה. אני לא רוצה שהיא תרד במשקל (שוקלת עשרה קילו), האם כשמורידים את הבקובק בלילה הילד אוכל יותר ביום? איך ניתן להוריד את הבקבוקים בלילה כך שהילדה לא תעורר ותבקש אותם ? אודה על תשובה מהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מבקבוק בלילה

הוספת תגובה

• גמילה מבקבוק בלילה - תגובה

ליליה טאוויל טפלר
    23/11/2010

יתכן מאד שילדתך משלימה את התזונה שלה בלילה, יתכן שיש מקום להשלים את התזונה במהלך שעות הערות, לאחר שמיציתן את הארוחה, על ידי בקבוק או כוס חלב. במהלך הלילה ניתן לעשות גמילה הדרגתית של הפחתת כמות ומהילה של הבקבוק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו