לא מוכן לצחצחש יניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מוכן לצחצחש יניים
    שלי
    10/12/2010

שלום,
    בני בן שנה ו 4 חודשים, מאז שצמחה לו השן הראשונה ניסיתי להרגיל אותו שמצחצחים שיניים כל יום אך הוא בשום פנים ואופן לא מוכן ואף פעם לא הסכים לכך. היום אני ממש מנסה לשכנע אותו בכל מיני דרכים אני גם מנסה לתת לו לבד העיקר שיצליח משהו אך ממ שלא מוכן!!! מתחיל להיות לו ריח מהפה (עד לפני זמן קצר לא היה ואני לא יודעת אם זה קשור לזה, אני מניחה שכן כי יש לו כבר 10 שיניים). מה עושים??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מוכן לצחצחש יניים

הוספת תגובה

• לא מוכן לצחצחש יניים - תגובה

פנינה ליבר
    13/12/2010

שינוי הרגלים או הקניית הרגלים זה תהליך לא פשוט. אני מציעה בשלב הראשון לתת לילד להתידד עם המברשת, לאפשר לו לגעת ביד בשער, לחוש את המירקם, להרגיש את המברשת במים באמבטיה,להדגים על בובה, להדגים עליך, להדגיש את חשיבות הצחצוח על בובה, ובהמשך אף לספר סיפור הקשור לצחצוח שיניים. כל אלה יאשפרו לילד להכיר ולהתיחס למברשת. חשוב ביותר לעשות מזה ריטואל קבוע,בבוקר ובערב לפני השינה.
    כשהילד יכיר את המברשת , את מקרמה, חשיבותה, ולא יפחד ממנה הוא גם יסכים לשים אותה פיו כמו כל חפץ אחר שהוא בודק או בדק בעבר.
    בהצלחה
    פנינה ליבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו