להיפרד מהילד לשבוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להיפרד מהילד לשבוע
    שלי
    10/12/2010

שלום, בני בן שנה ו 3 חודשים ואני צריכה לטוס לחו"ל לסין לשבוע. ממש קשה לי עם העובדה שאני לא אראה אותו שבוע שלם, ובעיקר לא יכולה לחיות עם היסורי מצפון. הוא עדיין יונק (פעמיים ביום).השאלה שלי היא מה לעשות, אני מתלבטת האם לקחת אותו איתי (עם בעלי שישמור עליו כשאני בעבודה) אבל אז אני מנתקת אותו מהסביבה שלו (גן שהוא מאוד אוהב להיות בו, סבא וסבתא) ומה הוא יוכל? אי אפשר לקנות לו שם בשר..או פשוט לנסוע לבד - אבל מה יהיה כשאני אחזור? הוא יזכור אותי בכלל?מה יהיה כשאני לא יהיה כאן? הוא ישאל את עצמו איפה אני.. מה עושים? בבקשה עזרה..:-(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להיפרד מהילד לשבוע

הוספת תגובה

• מקפיצה - אודה לתשובה

שלי
    13/12/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להיפרד מהילד לשבוע - תגובה

ליליה טאוויל טפלר
    16/12/2010

שתי האפשרויות נראות לי סבירות. במידה ואת נוסעת בלעדיו כדאי לגמול אותו מהנקה לפני הנסיעה שלך, כדי שלא הצטרך להתמודד עם העדרך והעדר ההנקה. לכשתחזרי, יתכן שכבר לא תניקי אותו יותר- גם אם תשאבי, יש סיכוי שהוא כבר לא ירצה לינוק-האם את מוכנה לסיים עם ההנקה? בודאי שהוא יזכור אותך ומקומך ישמר אצלו, אך עשויה להיות נסיגה קצרה- אולי בשל כעס על העדרך. האפשרות שיסע איתך ועם בעלך- הם יכולים לטייל שם או שנורא קר עכשיו, האם יוכלו לבלות שם בנעימים, אזאין שום מניעה, אני מאמינה שתמצאו פתרונות בתחום התזונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו