הנקה בלילה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה בלילה...
    מאי
    18/12/2010

מקווה שאני בפורום המתאים---- בן 7 וחצי חודשים יונק,ואוכל בבוקר 2ארוחות של פירות-ירקות.
    במהלך היום יונק כל 3 שעות, והבעיה מתחילה שגם בלילה הוא מתעורר כל 3 שעות וציצי זה הפיתרון היחיד שמרגיע אותו- לוקח מוצץ בביום ובלילה אבל לא מוותר על ציצי כל 3 שעות..... עולה יפה במשקל. השאלות שלי הן הם מתעורר כי באמת רעב?
    האם מוקדם מידי לגמול מיניקה בלילה? אפשר לגמול לפחות רק התעוררות אחת? אם אני אתן לו דיסה לפני השינה זה יעזור?- פשוט אמרו לי שעדיף לתת לו מוצקים בבוקר
    לחכות שיגדל קצת או להתחיל עכשיו?
    סורי על מתקפת השאלות פשוט כבר עייפה מהלילות ומצד שני רוצה לעשות מה שהכי טוב לו- בקיצור לא יודעת אם זה הרגל להתעורר ולאכול כל 3 שעות על השעון או צורך אמיתי- יש לציין שאנחנו ישנים במיטות צמודות ובנוסף אני איתו כל היום ככה שאין לו "חסך ציצי"
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה בלילה...

הוספת תגובה

• מקפיצה

מאי
    20/12/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה - תגובה

ליליה טאוויל טפלר
    29/12/2010

זה לא בהכרח צורך תתזונתי, , בגילו הוא בהחלט יכול להשלים תזונה ביום. סביר להניח שמדובר ביקיצה טבעית, זהו מחזור השינה הטבעי, כולנו מתעוררים כל שלוש שעות ושבים לישון, בדרך כלל התהליך לא מגיע למודעות. לכן נסי להרדים מחדש, עם המוצץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש עוד....

מאי
    02/01/2011

אם אני מביאה לו מוצץ אז הוא מתנגד נחרצות ובוכה עד שהוא מקבל את מבוקשו.... במקרים נדירים שבהם הווא כן לוקח את המוצץ אז הוא נרדם אבל מתעורר אחרי חצי שעה ואז שוב כלום לא עוזר.....
    השאלה שלי אם יש איזהשהוא נזק שהוא ככה יונק? ומתי הגמילה תיהיה יותר קלה בשבילו עכשיו שהוא עוד קצת קטן או בגיל שנה פלוס שאפשר יותר להסביר לו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנקה בלילה... - תגובה

טובי פלד
    03/01/2011

מאי היקרה
    את עושה את הדבר הכי טוב בשבילו כשאת נמצאת לידו בלילות ובימים .חכי עם הגמילות עד שיגיע לגיל שנה .תני לו להרגיש את גופך כמה שאת יכולה המגע שלך הוא החיזוק הטוב ביותר הוא יכול לקבל לשנים הבאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על החיזוק....צריך את זה לפעמים

מאי
    03/01/2011

:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו