דורין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דורין
    חני
    24/12/2010

יש לי ילדה בת חמש שיש לי בעיה שהיא עוצרת את הקקי בהתחלה היה לה עצירות והיא לוקחת נומרולקס לריכוך הקיבה אל זה עדיין ממשיך ההתאפקות ובגלל שהיא לוקחת את התרופה יוצא לה בתחתונים היא לא מוכנה לשבת בשרותיפ רק לפעמים ורק בבית שלה עם אני מלבישה אותה בכותנת או שמלה בלי תחתונים כדי שתרגישאין לה גיבוי ואז היא הולכת לשרותים היא הייתה כמה םעמים בשיחות פסכולוגית וכרגע גם אצל רופא גסטרו היא ככה מאז שעברה ממעון לגן ככה כבר שנתיים אני מאוד מתושכלת זה ברצף של שש עד שמונה םעמים ביום לשתוף את התחתונים כי היא לא מוציאה את הכח החוצה לא יכולה לשלוח אותה לחברות שלה אף אחד לא מוכן לשמור עליה כי הם נגעלים לנקות אותה מה עושים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דורין

הוספת תגובה

• דורין - תגובה

ליליה טאוויל טפלר
    29/12/2010

ממליצה לחזור לפסיכולוגית ולקבל הדרכה ברורה לגבי איך אתם מתנהגים בבית, וזה כולל להושיב אותה באופן סדיר כל יום, אך כדאי להקשיב לקול אחד, שאיתו התחלתם את התהליך השינוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו