להתעקש עם משרד החינוך?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להתעקש עם משרד החינוך?
    לילו
    16/01/2011

שלום רב
    ביתי המתוקה שתח' בת שנתיים.שוהה במעון בכיתת פעוטים(שנה-שנתיים).נולדה בתחילת ינואר 2009.מדברת שוטף כמעט כמו ילד בוגר,מזהה את כל הצבעים כולל הבדלים בין כחול לתכלת לדוג',חום ושחור וכו'...מכירה את כל החיות,מגוריהן,שמות הגורים ומאכלים.יודעת לעשות הכללות כמו גבר מבוגר=אבא של מישהו וכו'.
    שרה ומדקלמת כל שיר שנחשפת אליו ואף יודעת להגיד"אני לא מכירה את המילים" לשיר חדש.בנוסף,היא הילדה היחידה בכיתתה,למרות שיש גדולים ממנה שגמולה מחיתולים.

על פי החתך של משרד החינוך לגנים לשנה"ל הבאה,היא מפספסת שנה על חודו של שבוע ימים בלבד.משמעות הדבר היא שתיאלץ לשהות במעון שנה נוספת.התחושה הברורה שלי היא שמסגרת של שנה נוספת בפעוטים אינה מתאימה לה ולרמת ההתפתחות שלה ואינה עונה על צרכיה. מה דעתכם?האם להניח לדברים כפי שהם או לרשום אותה לגן פרטי עם בני גילה?(המפקחת על הגנים במועצה שלנו צווחה עלי בגסות וברוע כששאלתי בתמימות אם יכולה להכנס לגן עם שאר בני גילה) להתייחסותכם המהירה-אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להתעקש עם משרד החינוך?

הוספת תגובה

• להתעקש עם משרד החינוך? - תגובה

טובי פלד
    17/01/2011

לילו היקרה
    אני מציע לך להתעקש עם משרד החינוך,עד כמה שאת יכולה.
    אבל אם זה לא הולך תמשיכי מסלול רגיל.בגילאים האלה ההבדל הוא זניח .
    חכי לכתה א שם לפעמים כדא יל להתעקש.
    בברכה טובי פלד פסיכולוג מומחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו