הרגלי אכילה ואח חדש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגלי אכילה ואח חדש
    מירב
    17/01/2011

שלום, יש לי שני ילדים האחד בן שנה וחצי והשני בן 4 חודשים.
    הילד הבכור מתנהג ממש מוזר בנושא האוכל כל מה שאני נותנת לו לאכול הוא זורק בריצפה גם במידה שהוא סיים לאכול אז את הצלחת הוא יזרוק לריצפה בד"כ הוא זורק את האוכל כמה שאני מנסה להסביר הוא פשוט מתעלם ממני וצוחק כשאני כועסת עליו מה עושים?
    עוד שאלה - ברגע שאני כועסת עליו או ברגע שהתינוק מתחיל לבכות הוא ישר ניגש אליו ומרביץ לו או מנסה לזרוק עליו חפצים המצב רק הולך ומחמיר מיום ליום וזה למרות שאני משתדלת מאוד לתת לו את כל היחס בלי להתייחס לתינוק?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגלי אכילה ואח חדש

הוספת תגובה

• הרגלי אכילה ואח חדש - תגובה

טובי פלד
    17/01/2011

מירב היקרה
    הילד הגדול של מקנא .זה לא אשמתך ולא בגללך זו תכונה מולדת.בעניין האוכל אני מציע לך לא להתרגש ולא להתרגז
    אבל להמשיך להגיד בתקיפות אוכל לא זורקים.
    יש לו גם נטייה תוקפנית.את לפי דעתי לא מספיק חזקה אתו.
    אני מציע ייעוץ יותר יסודי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לתשובתך

מירב
    18/01/2011

בוקר טוב
    שמחתי לקבל את תשובתך אתה יכול להפנות אותי לאדם שאיתו אני יוכל להתייעץ בצורה יותר יסודית(אני גרה בטבריה)
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לתשובתך - תגובה

טובי פלד
    20/01/2011

מירב היקרה
    אני לא מכיר מישהו באיזור הזה .את יכולה גם להתייעץ איתי בטלפון בתשלום.
    בברכה טובי פלד פסיכולוג מומחה
    0505406680
    או 036724077

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו