מה לעשות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לעשות?
    מיה
    22/01/2011

שלום רב.
    יש לי ילדה מקסימה כמעט בת שנתיים, אשר אני אוהבת מאוד ומשקיעה בה מאוד מכל הבחינות.
    הבעיה היא שאני מרגישה כי היא איננה משיבה לי אהבה.
    על אף ההשקעה הרבה וזמן האיכות המשותף לשתינו מרגע שהיא חוזרת מהגן, היא מתעלמת כמעט מקיומי ואני מהווה עבורה רק גורם המספק מזון/משחק/צעצעוע ועוד.
    היא קשורה מאוד לסבתה אשר גידלה אותה ולאביה אותו היא רואה מידי יום למספר שעות מצומצם.
    ההתעלמות באה לידי ביטוי בין היתר באלימות נגדי ובדחיפות ברגע שאני מתקרבת ומעוניינת בחיבוק או נשיקה.
    אלו פני הדברים פחות או יותר מרגע היוולדה.
    יש לציין כי ברגע שהיא רואה את אביה או סבתה היא רק רוצה שאלך ומנופפת לי לשלום.
    אני מאוד מתסוכלת ופגועה, לא יודעת מה עוד לעשות.
    יש לציין כי אני איתה מידי יום כמעט 4 שעות מרגע שהיא שבה מן הגן ומטיילת איתה, משחקת איתה ועוד.
    כשאנו יחד נחמד וכיף, אבל ברגע שבאים אחרים היא שוכחת מקיומי ומסרבת שאתקרב אליה.

אני נמצאת בחודשי הריון מתקדמים וחוששת שמא עשיתי טעות גדולה איתה אשר אני עלולה לעשות גם עם התינוק החדש.
    אם יש צורך בפניה לגורם מקצועי, אשמח לקבל המלצה.
    תודה,
    מיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה לעשות?

הוספת תגובה

• מה לעשות? - תגובה

טובי פלד
    22/01/2011

מיה היקרה
    אפשר להבין את התיסכול שלך.לדעתי הסיבההעיקרית לכך היא שאנשים אחרים היו אתה בתקופה הקריטית.היא אוהבת אותך אולם אוהבת אחרים יותר.אם תדעי איך להתנהג תזכי באהבה שלה .
    אני מציע לך מספר הצעות.
    1. אל תראי תיסכול שהיא לא מראה לךאהבה.
    2. בלי איתה יותר זמן .
    3. תני לה חופש להחליט עם מי להיות .
    אני גם מציע לך יעוץ מעמיק יותר.כי יש פה נושאים שילוו אותך לכל החיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מנסה להבין את דבריך

מיה
    22/01/2011

כשהתכוונתי לכך שסבתה גידלה אותה זה לא אומר שאני לא הייתי שם, פשוט חזרתי לעבודה אחרי 5 חודשי חופשת לידה והיא זו שהיתה איתה.
    לצערי לא הנקתי אותה וסבתה ישבה איתה שעות ארוכות והחזיקה אותה.
    כשהייתי מנסה להרים אותה היא היתה בוכה ולצערי ברגשתי שויתרי וסבתה מהר אחזה בה במקומי..
    אני מכה על חטא בכך שהיו לילדה שלי יותר מידי דמויות "אימהיות" אשר פילסו דרכן לליבה ומחשבותיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מנסה להבין את דבריך - תגובה

טובי פלד
    22/01/2011

מייה היקרה
    מה שחשוב זה שהילדה שלך קיבלה ומקבלת את האהבה והתמיכהלההיא זקוקה.זה פחות חשוב ממי.
    הקשר ביניבם יוכל להתחזק מאד אם תתנהגי נכון בהמשך החיים.
    ולהקשר הזה אני מציע ייעוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו