איך מתמודדים עם פעוטה בת שנתיים 1 ו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מתמודדים עם פעוטה בת שנתיים 1 ו
    נויה
    29/01/2011

שאומרת יותר מדי פעמים "מעצבנת", "פויה" והמממממון "לא" ?? היה שבוע זוועתי בגן, אמרו שהיא הייתה אנטי להכל. השאלה היא איך מגיבים לזה, וגם לכך שהיא הודפת כל ניסיון להתקרב אליה? אני יודעת שהיא בגיל שנתיים הקשה, אבל משהו פה נראה לי בכל זאת קצת קיצוני. הגננת אמרה לי שהיא בעצמה לא יודעת איך להתמודד עם זה. הדבר האחרון שהייתי רוצה זה שידחו אותה וייתנו לה הרגשה שאינה רצויה ואינה אהובה. והייתי רוצה שיתייחסו לזה בתקיפות אבל עם הרבה חום אהבה והכלה (מה שלא נראה לי שקורה שם עכשיו). אולי היא סובלת מחוסר תשומת לב ומפעילה את זה בצורה שלילית כדי לזכות בזה?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איך מתמודדים עם פעוטה בת שנתיים 1 ו - תגובה

ליליה טאוויל טפלר
    31/01/2011

לנויה, העמדה המכילה לשעות שאת איתה אחר הצהריים יכולה לסייע לה לעבור את השלב הזה, שבו היא מנסה לבנות את גבולות עצמה, כרגע היא מנסה לעשות זאת בהתנגדות לסביבה. שקפי לה במילותייך את רצונה הייחודי, את הקול הייחודי שהיא מנסה לבטא בדרכה, "את אוהבת משהו אחר", "אני רוצה כך ואת רוצה אחרת", ותראי לה שלפעמים זה ממש לגיטימי לרצות משהו אחר, ולפעמים אפשר לרצות משהו אחר אך היא לא תוכל לקבל אותו, וזה עשוי להיות מצער או מכעיס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו