גמילה מחיתולים בלילה - בת 3.4

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מחיתולים בלילה - בת 3.4
    יעל
    30/01/2011

שלום,
    בתי בת 3 ו-4 חודשים, גמולה בשעות היום מזה כשנה.
    עד לפני שבוע ישנה עם חיתול בלילה כאשר היא קמה עם חיתול ספוג. חשוב לציין שהיא גם שותה עדיין בקבוק לפני השינה לפעמים.
    לאחר שראיתי שזה לא משתפר, החלטתי לנסות לגמול אותה מחיתולי לילה כי מנסיוני היא ילדה שמתרגלת לשינויים בקלות. מהיום הראשון אני לוקחת אותה בזמן השינה לשירותים והיא עושה פיפי. כך לפעמים מספר פעמים בלילה, לפני שאני הולכת לישון ואם אני מתעוררת במהלך הלילה. זה לא תמיד עובד כי לפעמים אני מפספסת והיא כבר עשתה ולפעמים היא עושה פיפי פעמיים בלילה.
    השיטה הזו מצליחה יום כן ויום לא אבל האם זה נכון לנהוג כך? האם עליי לשגע אותה בגרירתה ישנה לשירותים ואותי , שאני מתעסקת עם זה באמצע הלילה , הכול כדי שלא תהיה עם חיתול?
    נראה לי שברגע שאפסיק לקחת אותה היא תמשיך לעשות, לא נראה שיש מגמת שיפור.
    חשוב לציין שאני משתדלת לא לתת לה לשתות לפני השינה.
    ועוד חשוב לציין שאני עצמי הרטבתי עד גיל מאוחר (גיל 8 בערך) וידוע שזה תורשתי - אבל עד מתי אפשר חיתול?
    מה לעשות? האם להחזיר לה את החיתול ?
    היא עצמה לא מדברת על זה בכלל. הסברתי לה שנוריד את החיתול אבל לא נראה שהיא מתייחסת לכך שהיא קמה רטובה. היא אפילו לא מתעוררת עם זה. אני מגלה בבוקר אן אם אני בודקת באמצע הלילה.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גמילה מחיתולים בלילה - בת 3.4 - תגובה

ליליה טאוויל טפלר
    31/01/2011

לפי התיאור שלך היא עדיין לא בשלה לקחת אחריות ולהגמל, אולי ישנה עמוק, ואינה לומדת מכך שאת לוקחת אותה מתוך שינה. ממליצה לחכות לפחות עד הקיץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו