שנת לילה רצופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שנת לילה רצופה
    יעל
    08/02/2011

שלום,
    הקטנטונת בת חצי שנה. היא לא ישנה בלילה יותר3 -2.5 שעות רצוף, היא יונקת, אבל לפני השינה מקבלת בקבוק, הולכת לישון לרוב בין 7 ל- 8, אחרי טקס של אמבטיה, ניסיון הנקה, בקבוק, גרפס חיבוק ולמיטה- היא נרדמת לבד. ההתעוררויות מתחילות בין 21:30 ל- 23:00, ולרוב כל חצי שעה- שעה וחצי מתעוררת. כשמתעוררות אני לרוב באופן אוטומטי מניקה, באיזה שהוא שלב היא נרדמת ואני מחזירה אותה למיטה, לעיתים היא מתעוררת בהחזרה. הבעיה שאני כ"כ עייפה שלעיתים אני נרדמת איתה ואז לא יודעת כמה אכלה ומתי נרדמה אז חוששת שעוד רעבה ולכן מחזירה אותה לינוק. כשאני מנסה בדרך אחרת להחזיר לישון זה כבר הופך לבכי ומחייב הרמה ובסוף גם כך נגמר בהנקה... אני לא יודעת מתי כשמתעוררת כן להניק כי יכול להיות באמת רעב ומתי לא להניק- בעלי מדי פעם נותן לה בקבוק, לעיתים זה עוזר ולעיתים לא, אבל זה נראה לי כבר גיל שצריך להוריד את כמויות האוכל בלילה ולא להוסיף. היא עדיין ישנה לידי במיטונת (מיטה צמודה למיטה שלי), מתלבטת אם להעביר כבר לחדר עם האח הגדול (בגלל השינה הבעייתית). במשך היום היא נרדמת במיטה עם עזרה של טפיחה על הגב ויד, במחזורים של כשעתיים ערות, ישנה לרוב שנת בוקר של כשעתיים ועוד פעמיים 40ד'- שעה.
    סליחה על האורך, אשמח לכמה תובנות ועצות לגבי המצב, תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שנת לילה רצופה

הוספת תגובה

• שנת לילה רצופה - תגובה

טובי פלד
    09/02/2011

יעל היקרה
    אל תדאגי לאוכל שלה יותר מדי ואל תעירי אותהכדי לאכול.האי תתרגל לכך.
    צני לה לישון על ידך כמה שיותר זמן .תגעי בה בזמן השינה.
    לדעתי כדי לך להרגיל אותה לישון עם קצת פחות טקסים שחוזרים על עצמםץ יותר גמישות.יותר מעורבות של בעלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו