מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שנת לילה רצופהיעל08/02/2011
שלום,
הקטנטונת בת חצי שנה. היא לא ישנה בלילה יותר3 -2.5 שעות רצוף, היא יונקת, אבל לפני השינה מקבלת בקבוק, הולכת לישון לרוב בין 7 ל- 8, אחרי טקס של אמבטיה, ניסיון הנקה, בקבוק, גרפס חיבוק ולמיטה- היא נרדמת לבד. ההתעוררויות מתחילות בין 21:30 ל- 23:00, ולרוב כל חצי שעה- שעה וחצי מתעוררת. כשמתעוררות אני לרוב באופן אוטומטי מניקה, באיזה שהוא שלב היא נרדמת ואני מחזירה אותה למיטה, לעיתים היא מתעוררת בהחזרה. הבעיה שאני כ"כ עייפה שלעיתים אני נרדמת איתה ואז לא יודעת כמה אכלה ומתי נרדמה אז חוששת שעוד רעבה ולכן מחזירה אותה לינוק. כשאני מנסה בדרך אחרת להחזיר לישון זה כבר הופך לבכי ומחייב הרמה ובסוף גם כך נגמר בהנקה... אני לא יודעת מתי כשמתעוררת כן להניק כי יכול להיות באמת רעב ומתי לא להניק- בעלי מדי פעם נותן לה בקבוק, לעיתים זה עוזר ולעיתים לא, אבל זה נראה לי כבר גיל שצריך להוריד את כמויות האוכל בלילה ולא להוסיף. היא עדיין ישנה לידי במיטונת (מיטה צמודה למיטה שלי), מתלבטת אם להעביר כבר לחדר עם האח הגדול (בגלל השינה הבעייתית). במשך היום היא נרדמת במיטה עם עזרה של טפיחה על הגב ויד, במחזורים של כשעתיים ערות, ישנה לרוב שנת בוקר של כשעתיים ועוד פעמיים 40ד'- שעה.
סליחה על האורך, אשמח לכמה תובנות ועצות לגבי המצב, תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שנת לילה רצופה - תגובה
טובי פלד09/02/2011יעל היקרה
אל תדאגי לאוכל שלה יותר מדי ואל תעירי אותהכדי לאכול.האי תתרגל לכך.
צני לה לישון על ידך כמה שיותר זמן .תגעי בה בזמן השינה.
לדעתי כדי לך להרגיל אותה לישון עם קצת פחות טקסים שחוזרים על עצמםץ יותר גמישות.יותר מעורבות של בעלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקות לא רוצה לאכול את הבקבוק
מאיזה גיל רצוי לעבור למיטת ילדים נפתחת?
תלישת שערות אצל פעוטות והאם ניתן לטפל
קשיים בגן בבוקר ואובדי עצות
כללי בטיחות ילדים עבור סבא וסבתא
התינוקות מעדיפים את אבא- לא הולכים לגן
אלימות בין אחים- דרכי התמודדות אפשריות
כאבי גזים לתינוק בן חודשיים וחצי
ילד בן 6.5 עם פחדים להישאר לבד מה לעשות?
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)