אובדי עצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובדי עצות
    לירז
    10/02/2011

שלום
    אני אמא לילד בן שנתיים ו-4 חוד' הוא נמצא במעון,הבוקר נגשה אליי המטפלת והסבירה לי שאתמול בחצר הבן שלי ניגש לילד אחר הוריד מכנסיים ובא אליו מאחור. כמובן שהמטפלת הפרידה בניהם.הופתעתי נורא הלא מעולם לא ראה את בעלי ואותי בסיטואציה אינטימית ואף בעלי לא מוכן להראות לו איך לעשות פיפי בעמידה מפאת צניעות.האמנם ילד כל כך קטן שבקושי מצליח להוריד מכנסיים יעשה דבר כזה,התייעצתי עם המטפלת ושאלתי אולי ראה ילד אחר בגן וחיקה התנהגות והיא הסבירה שהוא הבן היחיד בגן שגמול.אנחנו אובדי עצות.לא יודעים איך להתמודד אם זה.מה אמורים לעשות במצב כזה?האם אמורים לדבר איתו על זה?יש אפשרות שחלילה עבר איזו התעללות למרות שהוא נמצא תמיד בקרבתינו או עם הסבים.כמובן שהוא לא נחשף לטלויזיה למעט ערוץ בייבי.רצינו לדעת אם במצב כזה צריך לפנות למישהו הרי לא יתכן שיעשה דבר כזה מדימיון הוא היה צריך לראות דבר כזה כדי לחקות התנהגות כזאת.אנחנו אמורים לחשוש???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אובדי עצות

הוספת תגובה

• אובדי עצות - תגובה

רבקה צדיק
    10/02/2011

שלום לך , ייתכן וזה אירוע חד פעמי, רצוי לא לעשות מזה עניין "גדול" ילד בן שנתיים עדיין אין לו שיפוט לגבי פרטיות של האדם והוא עדיין בשלב גיבוש הזהות העצמית שלו.
    סביר להניח שזה אירוע חקרני בודד.
    יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו