תינוק שלא יוצא בחוץ הרבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק שלא יוצא בחוץ הרבה
    מנאל
    12/02/2011

שלום רב

אתמול בשעה 12 בצהרים, יצאתי אני ובני בן 3 חודשים וחצי מהבית. לפני שיצאנו הנקתי אותו קצת למרות שהוא לא בקש, הוא התעורר בשעה 11:00 בבוקר וישן כל הלילה. בחוץ הוא בקושי בקש אוכל. הוא כל הזמן שיחק עם קרובי המשפחה שלי, וכולם שיחקו איתו. הוא כנראה שכח שהוא רעב! אני לא יודעת. הוא מאוד נהנה בחוץ ומחייך לכולם ומאוד חברתי.

חשוב לציין, שאני לא כל כך יוצאת מהבית. האם זה אפשרי שהוא שוכח לאוכל בחוץ מרוב הגירויים והוא לא רגיל לכך?? האם זה קורה??

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק שלא יוצא בחוץ הרבה

הוספת תגובה

• תינוק שלא יוצא בחוץ הרבה - תגובה

טובי פלד
    12/02/2011

שלום רב
    בהחלט ,בגלל הגרויים בחוץ הוא לא רעב.
    אני מציע לך לצאת אתו יותר לפגוש אנשים וסביבה. וגם לא להאכיל אותו כשהוא לא מבקש.
    ברכות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו...

מנאל
    12/02/2011

שהוא לא מבקש ואני מחבקת ומשחקת איתו הוא מתחיל לחפש את הציצי,אז אני נותנת לו לאכול! לפעמים אני מרימה אותו בכוונה כדי לראות אם הוא מתחיל לחפש או לא.ואז אני נותנת לו לאכול!
    האם זה בסדר מה שאני עושה??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו... - תגובה

טובי פלד
    12/02/2011

לדעתי עדיף לילד ולך לא להציע לו בכלל אוכל.
    תני לו לבקש לבד .כךהוא יפתח יותר עצמאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו