הנקה בלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה בלילה
    מיכל
    15/02/2011

שלום. ביתי בת חודשיים ושבוע. יונקת ומקבלת בקבוק עם חלב שאוב פעם ביום. בשבועיים האחרונים החלה לינוק פחות בלילה ולישון יותר שעות רצוף. יונקת ארוחה אחרונה סביב 19:00-20:00 ואז בדר"כ שוב ב- 2:00-3:00 ושוב ב- 6:00-7:00. לפני כן היתה יונקת כל 3 שעות גם בלילה. העניין הוא שבלילה היא מעולם לא הגיעה למצב של בכי שמראה על רעב. מה שקורה זה שבאיזשהו שלב היא מתחילה להשמיע קולות מתוך שינה של כחכוך וכשהקולות נהיים כבר יותר ויותר דחופים ואני רואה שעברו כמה שעות אז אני מניקה אותה, היא נרדמת ואני מניחה אותה חזרה במיטה, לאחר ההנקה היא משמיעה אף יותר קולות כאלו של כחכוך וגם זזה מצד לצד ונראה שמשהו מפריע לה. כל הזמן שהיא משמיעה את הקולות האלו היא עם עיניים עצומות, וזה יכול להמשך שעה שלמה שהיא משמיעה קולות דקה ואז שוכבת בשקט כמה דקות וכך שוב ושוב..
    יש לי כמה שאלות בנושא: האם הקולות האלו באמת מצביעים על רעב? עדיף שאחכה עד שהיא תגיע לבכי כדי להאכיל אותה? או שעדיף ככה שהיא מקבלת אוכל עוד לפני שמתחילה לבכות? אם הקולות האלו נהיים יותר דחופים לאחר שיונקת ייתכן שאני רק מפריעה לה בשינה עם ההנקה? בנוסף לדעתי הקולות והתזוזות שלה אחרי שהיא יונקת קשורים לכך שהיא אף פעם לא עושה גרפס לאחר שיונקת בלילה מכיוון שישר נרדמת. האם כדאי להרים אותה שוב להוציא את הגרפס? פעם ניסיתי וזה רק העיר אותה. כרגע אני פשוט מתעלמת מהקולות האלו אך אני חוששת שזה גורם לה לישון פחות טוב ושהיא סובלת.
    תודה מראש
    קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה בלילה

הוספת תגובה

• זה בדיוק מה שקורה איתי..אשמח לתשובה

מנאל
    15/02/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו