התנהגות שונה מחוץ לבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנהגות שונה מחוץ לבית
    עינת ארד
    16/02/2011

שלום, בתי כמעט בת שנתיים, נמצאת במסגרת של גן עם עוד 10 ילדים. ושמתי לב כשאנו הולכים לפעילויות מחוץ לבית בה יש עוד קבוצה גדולה של ילדים והורים לא מוכרים
    כגון: הצגה או פעילות מוסיקה ותנועה, היא נוטה לעמוד מול אותו מפעיל, זמר ופשוט לבהות בו. היא מסכימה להיפרד ממני ולהסתובב במרחב אך כשמתחיל לשיר היא פשוט נעמדת ומביטה בסקרנות.
    ראיתי בהתנהגותה משהו יוצא דופן בזמן ששאר הילדים רצים ומשתוללים לכל צלילי המוסיקה, וגל שלי פשוט בוהה, היא שיתפה פעולה יותר כשחולקו כלי נגינה. אך לא נראה שהיא שמחה.... התנהגות זו חזרה גם כשהיינו בקניון בפעילות דומה
    האם יש לי למה לדאוג?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התנהגות שונה מחוץ לבית

הוספת תגובה

• התנהגות שונה מחוץ לבית - תגובה

רבקה צדיק
    16/02/2011

אין מה לדאוג אם זה קורה רק בפעילות שציינת , ייתכן וההסתגלות שלה לסביבה חדשה עם הרבה גירויים היא איטית יותר . היא עדיין קטנה מאוד
    תני לה זמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

עינת ארד
    16/02/2011

תודה רבה לך רבקה, הרגעת אותי,

האם חשוב יהיה לחשוף אותה לפעילויות כאלה יותר נניח מפעם בשבוע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי עינת

zoharle
    22/03/2011

מה שתיארת נשמע ממש מוכר
    אני אולי לא מומחית אבל כבר ראיתי ילדים שעוצרים ובוהים וזה טבעי ואין בזה שום רע..
    תיהיו בריאים!

__
    זוהר ל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו