מאבקים בשינה ואמא עם קצת אשמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאבקים בשינה ואמא עם קצת אשמה
    אור
    17/02/2011

ביתי בת 8 חודשים בת ראשונה. עד כה מעולם לא הצבתי לה גבולת וגם לא היה צורך..ישנה טוב מ6 בערב עד 5 בבוקר אוכלת טוב בוכה כשיש בעיה -לרוב מסמנת על רעב ולא בוכה.
    השבוע קיבלה חיסון..וניכר היה בלילה אי שקט ובהלה.לקחתי אותה באמצע הלילה אלי למיטה.
    למחרת אתמול קמה ב10 בלילה בעירנות של "מסיבה" לא רצתה לאכול ..בארבע בבוקר שוב "מסיבה"ציחקוקים חיוכים דפיקות רגליים על המזרון רצון לשחק.
    אחרי כול מני ניסיונות הרדמה כולל לקחת אותה למיטתינו ווידוי שצרכיה מולאו..
    החזרתי אותה למיטתה ואמרתי לה קצת בתקיפות "לילה טוב אמא עייפה אני הולכת לישון לילה טוב" והיא נירגעה ובסופו של דבר גם נירדמה.
    היום שוב הלכה לישון אחרי שעה התעוררה בקושי אכלה כך שזה לא רעב..ושום דבר לא עזר..אחרי שעה וחצי של ניסיונות הרדמה-להרדים אותה על הידיים כפי שאנחנו עושות הרבה פעמים...ועוד..בסוף התעקשתי לא להוציא אותה מהמיטה אפילו כש בכתה..בעצם פעם ראשונה שהצבתי גבול..להרגשה שלי אולי גם קצת בכשיחות יתר..
    ובסוף בסוף כשהבכי התגבר מאוד לקחתי אותה על הידיים ונירדמה מיד..
    אני תוהה אם הגזמתי,אם גיל זה מתאים להצבת גבולות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נ.ב

אור
    17/02/2011

רציתי רק לפרט לגבי קשיחות יתר..שאמרתי בקול קצת קשוח לא..אני לא מוציאה אותך מהמיטה..עכשיו זמן לישון. כמה פעמים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאבקים בשינה ואמא עם קצת אשמה - תגובה

טובי פלד
    20/02/2011

שלום רב
    לדעתי זה בסדר לשים גבולות כבר מגיל יום .
    אבל אני ממליץלישון עם התינוק בקרבת מגע עד גיל שנה לפחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו