בת שנה מעדיפה את אביה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת שנה מעדיפה את אביה
    ליטל
    19/02/2011

שלום רב!
    בתי בת כמעט שנה. אני עדיין איתה בבית, עדיין מניקה (מעט, אוכלת המון מוצקים), והקשר בינינו מצוין - כיף לנו ביחד והיא קשורה אלי מאוד. הכל משתנה כשבעלי חוזר מהעבודה או בסופי שבוע. אז היא מפגינה העדפה ברורה אליו, מסרבת לעבור לידיים שלי ממנו (עד כדי קיטורים, לא ממש בכי תמרורים) ורוצה ממני אליו. היא מתאכזבת אם שנינו לידה ואני לוקחת אותה ולא הוא. יש לציין שאני לא משאירה אותה אצלו אם אני צריכה לקחת אותה (להרדמה למשל), והיא נרגעת אחרי דקה או הסחת דעת. מה לעשות? זה מאוד פוגע בי ומערער לי את הביטחון (ילדה ראשונה).אני חוששת שהיא תהיה ילדה של אבא (ולא של שנינו) ולא "תשים עלי".
    תודה, ליטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת שנה מעדיפה את אביה

הוספת תגובה

• בת שנה מעדיפה את אביה - תגובה

טובי פלד
    20/02/2011

ליטל היקרה
    אני מציע לך לא לחשוש ולא לפחד מדברים שאין עליהם שליטה .לבת שלך אופי משלה והיא לא תתינהג בהתאם לציפיות שלך.הקשר עם אביה מעניק לה ביטחון .וכדאי לךלעודד אותו ולא להפריד בינהם. טיב הקשר ביניכן לוי באיכות ההשקעהשלך בה,לא בזמן שאת משקיעה ולא באוכל שאת נותנת.ותלוי גם באופי המולד שלה ,לכמה תשומת לב היא זקוקה לרמת הפעילות שלה ולרמת הסקרנות שלה.
    תינוקות מגיל 0 יודעים לאיזה אנשים להתחבר ומי עושה להם טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו