פחדים אצל ילד בן שלוש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחדים אצל ילד בן שלוש
    אילנית לבנת
    20/02/2011

שלום רב,
    ברצוני לשאול לגבי פחדים אצל ילדי בן 3 וארבע חוד' הוא מפחד מכל מיני דברים משונים, לפעמים מהרוח החזקה, לפעמים מזבוב , רעש של אופנוע או אוטובוס שעובר, אני מבינה כי ילדים פוחדים וזה בסדר וגם יחלוף אך איך אני עוזרת לו להתמודד , מהפחד שממש מקפיא אותו

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחדים אצל ילד בן שלוש

הוספת תגובה

• פחדים אצל ילד בן שלוש - תגובה

רבקה צדיק
    20/02/2011

שלום לך , אכן פחדים בגיל זה הם שלב התפתחותי , זה בולט בעיקר כאשר יש רעשים פתאומיים חזקים או גירוי ותנועה לא צפויים . התגובה שלך היא להרגיע , כמו"זה רעש של אוטובוס " "איך אוטובוס נוסע"? להסיח דעתו עם חלוף הרעש ולתת לו הרגשה שעוברים לסדר היום , לא לעשות עניין גדול ומאידך לתת לו תחושה של בטחון . כאשר את רואה כי עומד לעבור אוטובוס תכיני אותו לרעש ותאפשרי לו לכסות את האזניים וכד'
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדה בת 3 שלא אוהבת רעש

אלי
    24/06/2011

לי יש ילדה בת 3 שגם מפחדת מכל דבר שמרעיש כמו אופנוע מקדחה טרקטורון ליפעמים גם זבוב גורם לה ליבכות אני רוצה לדעת אם צריך לבצע בדיקת אוזניים מיוחדת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילדה בת 3 שלא אוהבת רעש - תגובה

ד``ר אורה רבר
    26/06/2011

לאלי שלום
    בגיל של הבת שלך הפחד ותגובת הבהלה מרעשים היא טבעית לחלוטין,
    ראה את תשובתה של רבקה צדיק לשאלה שלמעלה.
    בהצלחה אורה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו