חלומות רעים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלומות רעים
    מיכל
    27/02/2011

בני בן 8.5 מהיום שאני זוכרת אותו שיודע לדבר הוא טוען שיש לו חלומות רעים
    הרגלנו אותו להתפלל תפילת "שמע ישראל" לפני השינה ולפעמים זה עוזר ובהמשך גם קנינו את "לוכד החלומות" ובכל זאת הוא לפעמים הוא אומר שהוא חושב על דברים לא טובים, כבר לא מדובר בחלומות אלא במחשבות.
    הוא חושב המון על מוות , ועל מישהו שמכניס לו גרזן לעין או שמישהו רודף אחריו...אני מתה מפחד מהסיפורים שעוברים במוחו וחוששת מאוד להשלכות של מחשבות אלו.

עליי לציין כי מאז ומתמיד היו לו מחשבות שליליות תמיד חושב שמדברים עליו, פוחד מהמון דברים מדמיין רעשים בבית שמקפיצים אותו ומלא בריגשי נחיתות.

בנוסף, אולי עם או בלי קשר מתלונן המון על כאבי ראש ולפעמים גם כאבים בחזה....אנו חושדים כי מדובר בתשומת לב כי לרוב זה קורה בשעות בה"ס והוא מתקשר אליי ומבקש שאבוא לקחת אותו ואחרי שאני לוקחת אותו הוא מרגיש מצויין...עשינו בדיקות דם, ביקרנו אצל נורולוג, ואצל מומחה לקרנית העין,אצל אף אוזן גרון וגם עשינו א.ק.ג ולחץ דם בפעם השניה (לפני 3 שנים גם עשינו לו) יש לנו תור לקרדיולוג בחודש הבא.
    רק כדי לשלול את הכל.
    מה עוד אוכל לעשות? אנא יעצו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלומות רעים

הוספת תגובה

• חלומות רעים - תגובה

טובי פלד
    28/02/2011

מיכל היקרה
    לילד שלך יש רמת חרדה גבוהה.זו תכונה מולדת והוא ירש אותה מאחד ההורים.
    אני מציע לך להגיע לייעוץ יותר יסודי כי תכונה זו תלווה אותו הרבה שנים.אפשר ללמוד להתייחס נכון לתכונה הזאת ועל ידי כך למזער את הקשיים ולצאת מחוזק.
    בברכה והצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלומות רעים -המשך

מיכל
    02/03/2011

תודה.
    והאם כאבי הראש ודפיקות הלב שמתלונן עליהם מתקשרים לחרדה ? האם הם אמיתיים או שהוא רק מאמין בהם ???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלומות רעים - המשך

מיכל
    06/03/2011

האם יכול להיות שמצב חרדה גורם לכאבי ראש ודפיקות לב גם כשאין סיבה לחרדה באותו רגע שזה קורה ?
    ואם כן האם הדפיקות לב אמיתיות וגורמות לסיכון כלשהו לילד או שהן כמו מדומות....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלומות רעים - המשך - תגובה

טובי פלד
    07/03/2011

דפיקות הלב וכל הסימפטומים הם חרדה ואין מה להיבהל מהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו