מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חלומות רעיםמיכל27/02/2011
בני בן 8.5 מהיום שאני זוכרת אותו שיודע לדבר הוא טוען שיש לו חלומות רעים
הרגלנו אותו להתפלל תפילת "שמע ישראל" לפני השינה ולפעמים זה עוזר ובהמשך גם קנינו את "לוכד החלומות" ובכל זאת הוא לפעמים הוא אומר שהוא חושב על דברים לא טובים, כבר לא מדובר בחלומות אלא במחשבות.
הוא חושב המון על מוות , ועל מישהו שמכניס לו גרזן לעין או שמישהו רודף אחריו...אני מתה מפחד מהסיפורים שעוברים במוחו וחוששת מאוד להשלכות של מחשבות אלו.
עליי לציין כי מאז ומתמיד היו לו מחשבות שליליות תמיד חושב שמדברים עליו, פוחד מהמון דברים מדמיין רעשים בבית שמקפיצים אותו ומלא בריגשי נחיתות.
בנוסף, אולי עם או בלי קשר מתלונן המון על כאבי ראש ולפעמים גם כאבים בחזה....אנו חושדים כי מדובר בתשומת לב כי לרוב זה קורה בשעות בה"ס והוא מתקשר אליי ומבקש שאבוא לקחת אותו ואחרי שאני לוקחת אותו הוא מרגיש מצויין...עשינו בדיקות דם, ביקרנו אצל נורולוג, ואצל מומחה לקרנית העין,אצל אף אוזן גרון וגם עשינו א.ק.ג ולחץ דם בפעם השניה (לפני 3 שנים גם עשינו לו) יש לנו תור לקרדיולוג בחודש הבא.
רק כדי לשלול את הכל.
מה עוד אוכל לעשות? אנא יעצו לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלומות רעים - תגובה
טובי פלד28/02/2011מיכל היקרה
לילד שלך יש רמת חרדה גבוהה.זו תכונה מולדת והוא ירש אותה מאחד ההורים.
אני מציע לך להגיע לייעוץ יותר יסודי כי תכונה זו תלווה אותו הרבה שנים.אפשר ללמוד להתייחס נכון לתכונה הזאת ועל ידי כך למזער את הקשיים ולצאת מחוזק.
בברכה והצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלומות רעים -המשך
מיכל02/03/2011תודה.
והאם כאבי הראש ודפיקות הלב שמתלונן עליהם מתקשרים לחרדה ? האם הם אמיתיים או שהוא רק מאמין בהם ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלומות רעים - המשך
מיכל06/03/2011האם יכול להיות שמצב חרדה גורם לכאבי ראש ודפיקות לב גם כשאין סיבה לחרדה באותו רגע שזה קורה ?
ואם כן האם הדפיקות לב אמיתיות וגורמות לסיכון כלשהו לילד או שהן כמו מדומות....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחלומות רעים - המשך - תגובה
טובי פלד07/03/2011דפיקות הלב וכל הסימפטומים הם חרדה ואין מה להיבהל מהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקות לא רוצה לאכול את הבקבוק
מאיזה גיל רצוי לעבור למיטת ילדים נפתחת?
תלישת שערות אצל פעוטות והאם ניתן לטפל
קשיים בגן בבוקר ואובדי עצות
כללי בטיחות ילדים עבור סבא וסבתא
התינוקות מעדיפים את אבא- לא הולכים לגן
אלימות בין אחים- דרכי התמודדות אפשריות
כאבי גזים לתינוק בן חודשיים וחצי
ילד בן 6.5 עם פחדים להישאר לבד מה לעשות?
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)