אמא חדשה ישנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא חדשה ישנה
    אילנה
    01/03/2011

שלום לך אני אמא לבן 3.6 בקרוב עומד להצטרף תינוק חדש למשפחה.

כשהגדול נולד הייתי מאדדדדדד לחוצה כיוון שלא ידעתי כיצד לטפל והתמודדתי איתו לבד.הייתי ממש בלחץ ,פעלתי לפי הספר להורים והקפדתי על ההוראות מהספר (להעיר כל 3 שעות ביום , אוכל לפי הספר ועוד כי לא ידעתי כיצד להתנהג). כמובן שהקפדתי בהמשך להתייחס לילד לדבר לשחק עימו ואכן הוא התפתח יפה מאד ביחס לאחרים.

אציין כי הקפדתי שיישן בבוקר בצהריים והייתי לחוצה ועצבנית אם דברים השתבשו. מצב זה גרם לי להיות ממש בכלא שבניתי לעצמי.לעיתים נשארתי ולא יצאתי מהבית כי חשוב היה לי שישן בשעה מסויימת וכו.

זה סגר לי את החיים ומנע ממני להנות מהילד ומהחיים בכלל .שכחתי מי אני.

אני חוששת שמצב זה יחזור ובלי קשר לקבלת עזרה מקצועית האם אני אמא "רעה" אם אני "מפריעה" לילד לישון בשעות מסויימות ויוצאת עימו בעגלה כדי שיישן בחוץ? או שלא ממש מעשירה את עולמו ונותנת לו לשחק עם עצמו מבלי שכל הזמן אכרכר סביבו?

שאלותיי אולי טפשיות אבל אני ממש מבולבלת.

הייתי ממש קפדנית שלא יחסר ושיחווה דברים ועוד.הייתי בבית עד גיל 2.5.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא חדשה ישנה

הוספת תגובה

• אמא חדשה ישנה - תגובה

טובי פלד
    01/03/2011

שלום אילנית
    בשבילך אני מקווה שתרפי תשחררי,לא תכרכרי סביב הילד של שנים,תני לו להיות גם לבדו.ואל תעירי אות וכל שלש שעות כדי שיאכל.
    ואם את רואה שהדברים לא מסתדרים תלכי לייעוץ.
    עד עכשיו לא נראה לי שגרמת נזק לילד שלך.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו