מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת שנה וארבע חשכת בשיערriv06/03/2011
לום,
ביתי בת שנה וארבע אין משהוא חדש שקרה בזמן האחרון חוץ מזה שהיא חולה הרבה , כמעט שבוע בגן שבוע חולה.
לפני יותר מחודש התחילו אצלה התקפות זעם , לוקחים אותה מהגן היא מתחילה לצרוח, כל מיני פעמים לא ברור למה כי היא לא רעבה או עייפה היא מתחילה לצרוח , מגיעים הביתה היא צורחת , בהתחלה נתתי לה לצרוח ואמרתי שהיא תרגע אם לא נשים לב אבל היא המשיכה ושילבה דפיקות ראש בריצפה מה שגרם למכות כחולות, בשבוע האחרון היא התחילה גם להוסיף משיכות בשיער וגם כשאומרים לה לא או מזיזים את הידיים מהשיער היא ממשיכה לתולשת לעצמה שיערות בכמויות.
אנחנו לא יודעים מה לעשות בהתחלה ניסיתי להתעלם שתפגע בעצמה אבל זה לא הפסיק זה רק התגבר במהלך היום לא ניתן לצפות מתי זה יקרה, פתאום באוטו או בבית, בבוקר כשהיא מתעוררת באמצע הלילה, התקפות שלא קשורות לכלום אני ובעלי פשוט מתוסכלים מה עושים , זו ילדה ראשונה שלנו ועוד חודש וחצי אני עומדת שוב ללדת , מפחדת שזה יהיה גרוע יותר אחרי הלידה שפתאום תבוא עוד תינוקת.
שאלתי בגן שלה אם יש משהוא שונה אמרו שאין והיא מקסימה , אנחנו הולכים לפעמים למשפחה והכול טוב והיא לא עושה את זה , היא עושה את זה רק לי לבעלי ואולי עם יש עוד משהוא איתנו בבית או באוטו אבל לא בפורומים גדולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת שנה וארבע חשכת בשיער - תגובה
טובי פלד07/03/2011ריב היקרה
לדעתי לילדה של יש איזה שהיא נטייה לכעס והוא בא לידי ביטוי עליכם ההורים.יש לה גם מצוקה כלשהיא שאולי נובעת מהמחלה הממושכת.זה דורש אולי בדיקה יותר מעמיקה . אבל כרגע אני מציע להמשיך בדרך שלכם.להתעלם,להתנהג כרגיל.לא להראות כעס.
אם זה לא יעבור תוך חודש ,כדאי ללכת לייעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תינוקות לא רוצה לאכול את הבקבוק
מאיזה גיל רצוי לעבור למיטת ילדים נפתחת?
תלישת שערות אצל פעוטות והאם ניתן לטפל
קשיים בגן בבוקר ואובדי עצות
כללי בטיחות ילדים עבור סבא וסבתא
התינוקות מעדיפים את אבא- לא הולכים לגן
אלימות בין אחים- דרכי התמודדות אפשריות
כאבי גזים לתינוק בן חודשיים וחצי
ילד בן 6.5 עם פחדים להישאר לבד מה לעשות?
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)