בכי חזק בלילות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בכי חזק בלילות
    נטע1
    17/03/2011

שלום ,
    יש לי תאומות בנות שנה ו10 חודשים. הן מאוד ערניות ,פעילות ,חברותיות אבל הלילות איתן היו מאוד קשים כבר מהתחלה .לאחרונה לאחת מהן ,התווספה תופעה של בכי והשתללות קשה בלילות, כמי שנכנס בה שד, היא לא נותנת לגעת בה, לא רוצה מוצץ לא בקבוק, חשבנו שאולי זה כאב בטן (כי היו לה בעיות גסטרו) ,אבל נראה לי שזה כבר עבר ,היא יכולה לבכות ככה שעה אפילו באמצע הלילה ואז פתאום להפסיק לכמה שעות ואח"כ להתחיל שוב .אנחנו כבר לא יודעים מה לעשות. חשבתי שיש לה אולי חלומות רעים ,אולי משהו אחר מטריד אותה .אשמח לעצה.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בכי חזק בלילות

הוספת תגובה

• בכי חזק בלילות - תגובה

טובי פלד
    17/03/2011

האם הן ישנות בחדר נפרד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכי בלילות

נטע1
    17/03/2011

הן ישנות באותו חדר, אבל לעיתים אני מעבירה את נעמה שמאוד מאוד בוכה אלינו למיטה. זה לא כל כך משנה כי היא ממשיכה או מתחילה לבכות ולהשתולל גם אצלינו במיטה וגם במיטה שלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו