עצבים וחוסר סבלנות של עוטה בת 10 חו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצבים וחוסר סבלנות של עוטה בת 10 חו
    איה
    27/03/2011

היי , יש לי 2 בנות אחת כמעט בת 5 והשנייה 10 חודשים . הקטנה לאחרונה התחילה לגלות סימנים של כעס כאשר משהו לא מוצא חן בעיניה וזה הרבה דברים .... שלא מוצאים חן בעיניה. כשאני לא מרימה אותה היא זורקת את עצמה אחורנית, כשהיא לא מקבלת מה שהיא רוצה היא כועסת נורא ומתחילה להשתולל.. כשמוציאים אןתה מהאמבטיה היא מסרבת בתוקף להתלבש ומעילה כוחות רבים על מנת לא להישאר שוכבת במאוזן היא משתוללת במיטה ניסינו בכל דרך להלביש אותה (בישיבה , בעמידה..) לא מסכימה . אני ממש מרגישה שיש לי כאן עסק עם יצור מתוחכם ורגזן .. כשאני מנסה להושיב אותה בכסא שלה היא תמיד מתנגדת .... מושיבים אותה בכסא של האופניים לקחת אותה לגן היא מתנגדת.. בקיצור אנו אובדי עצות . מרגישים שלא יודעים מה לעשות. הגדולה נהדרת והייתה רגועה ועדיין נותרה רגועה. בבקשה מה לעשות איך להתנהג ? אני מוצאת עצמי צועקת עליה "שבי כבר, די" ולא מרגישה עם זה נוח. תשובתכם. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עצבים וחוסר סבלנות של עוטה בת 10 חו - תגובה

טובי פלד
    28/03/2011

שלום מיטל
    התנהגות הילדה יכולה להצביע על קושי חושי ,כלומר רגישות גדולה בעור שיש ברבה דברים שמפריעים לה.יכולה גם להצביע על עצמאות רבה ורצון לעשות הכל בעצמה.
    לדבי הדבר הראשון כדאי לבדוק את זביותר מקצועית,לגבי הדבר השני.
    תעשי מה שצריך בלי צעוק ,דיבורים לא יעזרו פה .
    אם אין ברירה אפשר גם לצעוק.
    צפי להמשך התנהגויות כאלה גם בעתיד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו